COFYNA
Naam van het project KING CHARLES
Locatie Chaussée de Charleroi 52-54
1060 SAINT-GILLES
Oplevering Bij de akte
Promotor COFYNA

KING CHARLES - Hasselt

De activa van het project

Wijk ‘Goulet Louise’

Op wandelafstand van restaurants en winkels

Een combinatie van een hedendaagse visie en behoud van het architecturale erfgoed

KING CHARLES - 1060 SAINT-GILLES

U vindt beslist het appartement van uw dromen...

 

 

Sint-Gillis - Wijk ‘Goulet Louise’, het project KING CHARLES ligt op wandelafstand van de bekende merken aan de Louizalaan, trendy restaurants, openbaar vervoer en niet ver van vele musea. Kortom, alle troeven van het leven in de stad en toch heel rustig gelegen.

Dit project is reeds voor 65% in handen van nieuwe eigenaars: een uitzonderlijke ligging, kwaliteitsvolle materialen, energieprestaties en de werkzaamheden zijn van start gegaan: alle ingrediënten voor een geslaagd project ... U vindt beslist het appartement van uw dromen.

KING CHARLES combineert een hedendaagse visie met het behoud van het Brusselse architecturale erfgoed. Het project is opgetrokken rond twee binnenplaatsen die zorgen voor lichtinval, groen en rust in het hart van de stad.

Kom vandaag nog onze appartementen bezoeken, de meeste met 2 of 3 slaapkamers, en kies uit de vele kwaliteitsvolle afwerkingen om uw appartement naar keuze in te richten.

De energieprestaties, geluidsisolatie en architecturale charme van dit gebouw maken van dit project een absolute topper.

 

 

> Oplevering : bij de akte

> Geschat EPB: B

> Met kelder & parking verplicht

 

TREVI GROUP : 02.340.24.73 - new@trevi.be – www.trevi.be

 

KING CHARLES

Model appartement

Afwerkingen