MEER INFORMATIE

Uw vastgoed verhuren of verkopen

In tijden van crisis maakt ervaring het verschil!

Trevi reikt u een oplossing aan met ZEKERHEDEN

COMMERCIELE ZEKERHEID

  • Trevi heeft zijn investeringen in publiciteiten nog verhoogd en heeft gepriviligeerde plaatsingen onderhandeld op de grootste immoportalen. (vb: al onze publicaties worden in XL gepubliceerdop Immoweb.
  • Een portefeuille van 100.000 kandidaat-kopers.

HYGIËNISCHE ZEKERHEID

  • Implementatie van virtuele bezoeken om zo de kans op besmetting te elimineren.
  • Op het terrein verlopen alle bezoeken volgens het opgelegde protocol en nemen we zelfs extra voorzorgsmaatregelen. Zo verzekeren wij zowel uw veiligheid als die van uw huurders en onze medewerkers.

ADMINISTRATIEVE ZEKERHEID

  • We hebben akkoorden gevonden met onze leveranciers (EPC, elektrische keuring...) om na de lockdown een prioriteit te geven aan onze klanten, waarmee we vooruitzien op de instroom van goederen en dus attesten in de markt.
  • De notariaten zullen overweldigd worden : wij stellen daarom zelf de verkoopovereenkomst op volgens de laatste nieuwe regels. Dit wint tijd en minimaliseert kosten voor onze klanten.

FINANCIËLE ZEKERHEID

Onze groep is blij om deze crisis te kunnen doorstaan zonder in te moeten boe- ten op de kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze klanten getuigen.
Ontdek hoe enthousiast ze zijn over Trevi.

"Bedankt dat u deze aankoop mogelijk hebt gemaakt en ik wil u ook feliciteren met uw professionele aanpak. Uw succes is niet toevallig. Als ik ooit een pand wil verkopen, weet ik aan wie ik deze opdracht kan toevertrouwen."

Marc, Bruxelles

Michel G.
Verkoop woning

"Ik ben ZEER ZEER tevreden en ik wil u persoonlijk heel erg bedanken voor uw UITSTEKENDE service, uw vakkundigheid en uw ondersteuning. Ik wil ook het volledige team van Trevi Est bedanken. Het is fijn dat ook jonge mensen (met beperkte middelen) een kans maken en het kunnen halen van alle “grote” investeerders. Van harte bedankt - een droom wordt werkelijkheid. Ik wens u een geweldige dag toe - YOU MADE MY DAY!"

Marc, Bruxelles

Konstantina M.
Verkoop woning

"Goeiedag, ik heb enkele maanden geleden mijn appartement gekocht via het vastgoedkantoor Trevi in Ukkel en met deze mail wil ik laten weten dat deze aankoop heel efficiënt, vakkundig en in alle vertrouwen verlopen is. Bedankt voor alles!"

Marc, Bruxelles

Caroline L.
Verkoop woning

"Ik wil u graag feliciteren en u bedanken voor het geweldige en heel professionele werk dat u geleverd hebt in het kader van de verkoop van ons pand. Het was een plezier om met u samen te werken. "
"Ik wil u en het voltallige team van TREVI bedanken voor uw samenwerking. Het was echt een plezier. Ik wens u nog heel veel succes en veel uitstekende verkooptransacties."

Marc, Bruxelles

Eva P.
Verkoop woning

"Wij willen u graag bedanken voor de vriendelijke en professionele manier waarop u getracht hebt aan onze wensen en verwachtingen te voldoen. Ik zal ook niet aarzelen om u en uw kantoor aan te bevelen aan elke kandidaat-koper die we kennen."

Marc, Bruxelles

Bénédicte D.
Verkoop woning

1/5

Ook u kunt beter, sneller en eenvoudiger verkopen met Trevi !

Onze experts maken een gratis schatting van de echte waarde van uw eigendom en baseren zich daarbij op hun kennis van de lokale markt.

We brengen u rechtstreeks in contact met onze regionale expert. U spaart vanaf nu tijd uit !