Verkopen als onderdeel van een scheiding

Een scheiding of echtscheiding is een moeilijke periode, die wordt gekenmerkt door een emotionele belasting en materiële uitdagingen voor de betrokken echtgenoten.

Een van de meest complexe situaties is de verkoop van een woning of appartement in gemeenschappelijk bezit. TREVI, vastgoeddeskundige sinds 1980, heeft een white paper opgesteld met drie essentiële tips om huiseigenaren met een gerust hart door deze overgangsperiode te helpen. In deze gids behandelen we onderwerpen zoals het raadplegen van een notaris, de verschillende opties voor de woning en het belang van het inschakelen van een ervaren makelaar. Laat ons je begeleiden door deze complexe stappen om je te helpen je woning tegen de beste prijs te verkopen, terwijl je de stress van administratieve procedures en onderhandelingen tot een minimum beperkt.

Download deze gids

"*" geeft vereiste velden aan

En cliquant sur le bouton "Envoyer ma demande", je déclare accepter que les données fournies dans ce formulaire soient utilisées par TREVI pour le traitement de ma demande; et ce, en accord avec la charte vie privée et les conditions générales du site. Je peux à tout moment retirer mon consentement en envoyant un mail à l'adresse privacy@trevi.be
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ook