Een opbrengsteigendom verkopen

Het verkopen van een opbrengsteigendom vereist een zorgvuldige voorbereiding en specifieke procedures. Deze white paper biedt u een complete checklist voor een succesvolle verkoop, met de ondersteuning van TREVI.

TREVI INVEST – Uw partner voor de verkoop van vastgoedbeleggingen.

Bij TREVI zijn we veel meer dan een vastgoedkantoor. Sinds 1980 zijn we ook gespecialiseerd in de verkoop van vastgoedbeleggingen. Met onze hulp beschikt u over een volledig taxatiedossier, een geactualiseerd PEB en nemen wij alle administratieve en technische formaliteiten voor onze rekening. Ons transparant verkoopdossier beschermt jouw belangen als verkoper en voorziet potentiële kopers van alle essentiële informatie. Vertrouw op ons om je te begeleiden naar een succesvolle transactie dankzij onze uitgebreide investeerdersdatabase.

Bij TREVI is jouw vastgoedsucces onze prioriteit. Werk met ons samen voor een vlotte en winstgevende verkoop. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vlotte en succesvolle verkoop. We zijn er om je met vertrouwen te helpen je vastgoeddoelen te bereiken.

Je wilt investeren in onroerend goed of je bestaande portefeuille uitbreiden.

Maar in welk type vastgoed moet u investeren? Welke portefeuille moet je kiezen als je van plan bent om in meerdere panden te investeren? Wat is de beste plaats om te beginnen? En wat zijn uw verplichtingen en plichten als belegger? Wij vertellen u alles.

Download deze gids

"*" geeft vereiste velden aan

En cliquant sur le bouton "Envoyer ma demande", je déclare accepter que les données fournies dans ce formulaire soient utilisées par TREVI pour le traitement de ma demande; et ce, en accord avec la charte vie privée et les conditions générales du site. Je peux à tout moment retirer mon consentement en envoyant un mail à l'adresse privacy@trevi.be
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ook