Testimonial

Ze vertrouwden op TREVI !

ONZE KLANTEN BLIJVEN ONZE KLANTEN ... het geheim van onze groei.

Het geheim van uw succes is niet gebaseerd op een afronding van een verkoop, maar wel op de UITZONDERLIJKE BINDING VAN ONZE KLANTEN. Elke dag doen voormalige klanten een beroep op ons voor een nieuwe transactie, nieuwe klanten vertrouwen ons omdat ze werden doorverwezen door een van onze tevreden klanten.

Tevreden klanten:

Door mijn appartement op lijfrente te verkopen, heb ik € 25.000 uitbetaald gekregen! Zo heb ik de renovatie van mijn interieur kunnen financieren, geld kunnen beleggen en verdelen onder mijn erfgenamen. Ik hoef geen kosten van mede-eigendom meer te betalen en mijn extra inkomsten vullen mijn pensioentje aan. De beslissing om deze verkoop toe te vertrouwen aan TREVI heeft mijn leven positief veranderd en ik wil hen bedanken.

Andrée B.

Ik was op zoek naar een vrije lijfrente en iemand die geen rechtstreekse erfgenamen had, wilde een huis verkopen waar ze niet meer woonde en toch een mooi maandelijks inkomen behouden. We hebben allebei gevonden wat we zochten: ik kon erin trekken na de ondertekening van de authentieke verkoopakte en dankzij de rente die ik haar betaal, kan de eigenaar nu naar een beter rusthuis gaan. We blijven contact houden en komen heel goed overeen.

Thibault G.

Mijn vrouw en ik wilden het vruchtgebruik behouden van de villa die we enkele jaren eerder hadden laten bouwen. TREVI verwees ons door naar zijn Departement Lijfrente dat ons de mogelijkheid bood om onze eigendom in blote eigendom te verkopen en er toch te blijven wonen. Na enkele weken op de markt kregen we via hen een bod op ons huis en zijn we naar de notaris gegaan. Sindsdien hebben we een boeket van € 40.000 ontvangen bij de verkoopakte en een maandelijkse rente die in onze dagelijkse behoeften voorziet. We zijn natuurlijk dolblij dat we in ons huis kunnen blijven wonen!

Nicolas et Evelyne S.