Testimonial

Ze vertrouwden op TREVI !

ONZE KLANTEN BLIJVEN ONZE KLANTEN ... het geheim van onze groei.

Het geheim van uw succes is niet gebaseerd op een afronding van een verkoop, maar wel op de UITZONDERLIJKE BINDING VAN ONZE KLANTEN. Elke dag doen voormalige klanten een beroep op ons voor een nieuwe transactie, nieuwe klanten vertrouwen ons omdat ze werden doorverwezen door een van onze tevreden klanten.

Eenvoudig, neen! We moeten enkel voortdurend streven naar een onberispelijke dienstverlening.

Tevreden klanten:

”Goeiedag,

Via deze mail wil ik mijn tevredenheid uiten over de efficiëntie, de vakkundigheid en het vertrouwen waarop ik mocht rekenen tijdens de aankoop van mijn appartement enkele maanden geleden via het vastgoedkantoor van Trevi in Ukkel.

Bedankt voor alles!"

Caroline L.

"Goeieavond Philippe, ik wil jou, Alexander en het hele team van Trevi bedanken voor jullie efficiëntie. Proficiat"

Jean-François

" Ik wil u graag heel hartelijk bedanken voor uw hulp, voor uw advies en voor uw inzet bij het zoeken naar een huurder. Als u nog een sleutel van het huis hebt, wilt u dan zo vriendelijk zijn om die in de brievenbus te steken als u in de buurt bent? U doet die best in een envelop met daarop de naam van het kantoor. Nogmaals hartelijk bedankt!"

Stefan F.

"Ik ben ENORM tevreden en wil u persoonlijk van harte bedanken voor uw UITSTEKENDE service, vakkundigheid en ondersteuning. Ik wil ook het voltallige team van Trevi Est bedanken. Het is goed dat ook jonge mensen (met beperkte middelen) een kans krijgen te midden van alle “grote” investeerders. Hartelijk bedankt – een droom wordt werkelijkheid. Ik wens u een geweldige dag toe - YOU MADE MY DAY!"

Konstantina M.

"Bedankt dat u deze aankoop mogelijk hebt gemaakt en ik wil u feliciteren met uw vakkundige aanpak. Uw succes is geen toeval. Als ik ooit een eigendom wil verkopen, weet ik op wie ik kan vertrouwen."

Michel G.

”Wij bedanken u voor de efficiënte en snelle afhandeling van de transactie.”

Eric V.

"Ik wil u van harte bedanken dat u ons hebt doorverwezen naar uw collega’s van Trevi Brabant die enorm vakkundig zijn en volledig ten dienste staan van hun klanten. Zeer snelle verkoop, deskundig advies en bijstand voor de juridische en administratieve aspecten. Gewoon geweldig!"

Michel P.

"Ik wil u feliciteren en bedanken voor de uitstekende en zeer professionele manier waarop u de verkoop van ons vastgoed geregeld hebt. Het was een waar genoegen om met u samen te werken.

Ik wil u en het voltallige team van TREVI bedanken voor de aangename samenwerking. Ik wens u nog een prettige dag en een succesvolle verkoop."

Eva P.

"We willen u bedanken voor uw vriendelijke en tegelijk vakkundige manier van werken om zo goed mogelijk te beantwoorden aan onze wensen. Ik zal dan ook niet aarzelen om u en uw kantoor aan te bevelen aan mogelijke kandidaat-kopers."

Bénédicte D.

"Een kort berichtje om u te bedanken voor uw inzet en uw hulp."

Marie-Line D.

"We willen u bedanken voor de vele eigendommen die u ons voorgesteld hebt en uw professionele benadering tijdens de bezoeken aan deze eigendommen."

Laurence B.