ID_CONTENT 2

Onze woningen te koop

Appartement te koop - AUDERGHEM


264.000 € - 69 m² - 1 slpk

Logo Trevi Group

Referentie : 217725

Appartement te koop

264.000 € - 69 m² - AUDERGHEM (1160)

OPEN DEUR DAG ZATERDAG 18/09 VANAF 11U TOT 15U - OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN : https://www.trevi.be/nl/residentieel-vastgoed/kopen/217725/1/appartement/auderghem OUDERGHEM - Een verborgen oase op een binnenplein :Open de poort en stap binnen in ‘Serenity Valley’. Een verborgen groene weelde op 200 meter van metrohalte Demey. Hoor de vogels fluiten vanop uw ruim terras dat uitkijkt op de bomen. Serenity Valley is ideaal gelegen in de buurt van alle voorzieningen van de stad: kleine buurtwinkels, Adeps, scholen, universiteiten en supermarkten. Serenity Valley sluit perfect aan bij de nieuwe trend van slow living en het Zoniënwoud ligt op 1 km afstand. Het is ook een ‘eco friendly’ gebouw om de energiekosten te drukken: warmtekrachtkoppeling, gebruik van regenwater, EPB A, groene daken, ledverlichting ... Nog een cruciale troef: een voordelige belastingheffing waarbij een groot deel van de grond onderworpen is aan registratierechten en eventueel een btw-tarief van 6% voor bewoning. Dat voelt u meteen in uw portemonnee. . Ontdek onze studio’s, appartementen met 1, 2 of 3 sl.k. op het gelijkvloers met tuin of prachtige penthouses met een adembenemend uitzicht. Voor ieder wat wils. Een ruime keuze aan 140 appartementen verspreid over twee gebouwen met 5 verdiepingen. Om zelf te wonen of te investeren, ‘Serenity Valley’, een pareltje te midden van een groene weelde. EPB: A. Kelder verplicht 5.000 €. Oplevering : Eind 2023. TREVI : 02.340.24.73 - new@trevi.be - www.serenityvalley.trevi.be

Kenmerken

Prijs

264.000€

Vloer

1

Garage(s)

0

Badkamer(s)

1

Douchekamer(s)

0

Vloeroppervlakte

69 m²

Type van vastgoed

Appartement

Nieuwbouw

Ja

Bouwjaar

2023

Aantal kamers

1

Postcode

1160 - AUDERGHEM

Energie score

Op aanvraag

OUDERGHEM - SERENITY VALLEY : EEN VERBORGEN OASE OP EEN BINNENPLEIN

 

Open de poort en stap binnen in ‘Serenity Valley’. Een verborgen groene weelde op 200 meter van metrohalte Demey. In deze oase van rust kunt u de vogels horen fluiten vanop uw ruim terras of de gezamenlijke tuin. Serenity Valley is ideaal gelegen in de buurt van alle voorzieningen van de stad: diverse openbaarvervoermiddelen, kleine buurtwinkels, fitnesscentra, internationale scholen (Japanse school, Engelse school ...), universiteiten en supermarkten. Serenity Valley sluit perfect aan bij de nieuwe trend van slow living en het Zoniënwoud ligt op 1 km afstand.

Serenity Valley is ook een ‘eco friendly’ gebouw om de energiekosten te drukken:  warmtekrachtkoppeling, gebruik van regenwater, EPB A, groene daken, ledverlichting ...

Nog een cruciale troef: een voordelige belastingheffing waarbij een groot deel van de grond onderworpen is aan registratierechten en eventueel een btw-tarief van 6% voor bewoning. Dat voelt u meteen in uw portemonnee. Dit project wordt gebouwd door BPI, een van de grootste Belgische projectontwikkelaars waarmee we al 25 jaar met succes samenwerken.

Ontdek onze studio’s, appartementen met 1, 2 of 3 sl.k. op het gelijkvloers met tuin of prachtige penthouses met een adembenemend uitzicht. Voor ieder wat wils. Een ruime keuze aan 140 appartementen verspreid over twee gebouwen van 5 verdiepingen tegenover een mooi stukje groen vol bomen waar u kunt genieten van elk sereen moment.

Om zelf te wonen of te investeren, ‘Serenity Valley’, een pareltje te midden van een groene weelde.

 

> EPB : A

> Kelder verplicht (5.000 €)

> Parkeerplaats verplicht voor 2 & 3 slaapkamers (+ 29.000 €)

> Oplevering : Eind 2023

 

TREVI : 02.340.24.73 - new@trevi.be - www.serenityvalley.trevi.be

 

Contact

TIN
+32 2 340 24 73

Contactformulier

Deze advertentie delen

Buurtinformatie :