MOTOWN PARC
Naam van het project MOTOWN PARC
Locatie Rue de la Tarentelle
1070 ANDERLECHT
Oplevering Eind 2023
Promotor Motown Development

MOTOWN PARC - Brussel

De activa van het project

Unieke locatie in het Scheutbos Park

Cross-living kamers allen met een uitzonderlijk uitzicht

Ruime terrassen op het zuiden en mooi aangelegde tuin

Wonen in het park

ANDERLECHT : Motown Parc speelt met de grenzen tussen natuur en architectuur. Het project ligt aan de rand van het prachtige Scheutbospark en gaat letterlijk op in deze groene omgeving. Het park staat bekend om zijn landschap en biodiversiteit en maakt deel uit van Natura 2000. U zult wonen in een oase van rust.

 

Het project is van de hand van de beroemde Portugese architect André Campos die tal van elegante gebouwen heeft ontworpen die één worden met hun omgeving. Twee kleine gebouwen van grijze baksteen vormen het eindpunt van de twee doodlopende straten die naar het park leiden. Een elegant modern gebouw met een gevel van bronskleurige aluminimum panelen weerspiegelt subtiel het licht terwijl de elementen van grijs beton het gebouw een gevoel van soliditeit en harmonie geven. De appartementen zijn modern en luxueus afgewerkt. De projectontwikkelaar heeft een beroep gedaan op de beste leveranciers om een gezellige en tijdloze sfeer te creëren. Met enorm veel oog voor de details!

 

De 64 appartementen zijn zo ontworpen dat alle ruime woonkamers (43 m²) van de appartementen met 2 en 3 slaapkamers doorlopend zijn. Ze zijn over de volledige breedte voorzien van ramen met aan de ene kant een balkon en een prachtig uitzicht op het park en aan de andere kant een ruim zuidelijk terras dat baadt in het zonlicht. Deze prachtige woonkamers met aan beide kanten een uitzicht en een ruim terras vormen het hart van de appartementen.

Hier bent u thuis. Motown Parc, dat is wonen in de natuur.

 

> EPB : B

> Oplevering : Eind 2023

> Kelder & parkeerplaatsen verplicht

 

TREVI : 02.340.24.73 - new@trevi.be - www.trevi.be

 

MOTOWN PARC

Model appartement

Afwerkingen