BOUYGUES IMMOBILIER
Naam van het project EVEREAST
Locatie Avenue des Communautés 4
1140 EVERE
Oplevering Juni 2023
Promotor BOUYGUES IMMOBILIER

EVEREAST - Brussel

De activa van het project

Een strategische locatie (EEG, OTANT, luchthaven, scholen, vervoer,)

Investeren in een gebouw dat voldoet aan de normen van de toekomst

Een echt innovatief project

EVEREAST - 1140 EVERE

Investeer in de nabije toekomst !

EVERE : EVEREAST Een ander project !

Eerst en vooral een strategische ligging: gemakkelijke toegang tot de EEG, de NAVO en de luchthaven van Zaventem, maar ook tot de scholen, de klassieke stadsvervoerssystemen, Cora en het Woluwe Shopping Center, en niet te vergeten de buurtwinkels op de Leuvensesteenweg

Dan een gezelligheid voor alle bewoners: u profiteert van een tuin die is opgehangen aan het dak van het gebouw: een plaats van ontmoeting en uitwisseling voor alle bewoners die willen profiteren van een moment van rust.

Dankzij EVEREAST investeert u in een gebouw dat voldoet aan de normen van de toekomst: gekoppelde brievenbussen, parkeerplaatsen voor elektrische opladers, regenwaterrecuperatie, fotovoltaïsche panelen, hoogperformante isolatie, ... Niets werd verwaarloosd om van Evereast een toekomstbestendig gebouw te maken. Dit garandeert u een uitstekende investering voor de komende decennia.

Met zijn ambitieuze architectuur en stedenbouwkundige aanpak is Evereast een echt innovatief project. Het bestaat uit een toren, "The Leaf", en twee vleugels, "The Seeds" en "The Wood", die een bijzonder harmonieus geheel vormen. Ze zijn zo ingericht dat de bewoners een echt gevoel van privacy hebben en toch verbonden blijven met het leven in hun wijk.

The Leaf biedt studio's, appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, allemaal met grote terrassen en een prachtig uitzicht op Brussel.

 

 

Evereast is de kans om te investeren in de toekomst... nu!

 

> EPC : B

> Kelder & parkeerplaats verplicht

> Oplevering : Juni 2023

 

TREVI : 02.340.24.73 - new@trevi.be - www.evereast.trevi.be - www.trevi.be

 

EVEREAST

Model appartement

Afwerkingen