ID_CONTENT 69

17/03/2020 - Nieuws

Geachte Mede-eigenaars,

Vervolgens de nieuwe maatregelen van de Nationale VeiligheidsRaad van dinsdag 17 maart 2020 willen we u van volgende punten informeren :

  • Onze kantoren zijn actueel gesloten. We handelen verder de mails voor uw aanvragen en de rechtstreekse telefonische lijnen van onze medewerkers (in hun mailadres).
  • We trachten ons best te doen om uw aanvragen in snelle termijnen te behandelen.
  • Veel van de maatschappijen die voor uw VME tussenkomen zijn zelf door de maatregelen betrokken en moeten hun organisatie aanpassen. De meeste van hun interventies zijn behoud maar termijnen kunnen van de situatie ontstaan.
  • Bepaalde maatschappijen nemen strengere maatregelen. Zo heeft ISTA het geheel van zijn interventies opgeschort. Het is waarschijnlijk dat andere firma’s dit ook zal doen. Uw beheerteam is per mail toerijkbaar en zal u kunnen informeren over de staat van uw aanvraag.
  • De conciërge en onderhoudfirma’s zullen bij voorkeur de ontsmetting prestaties uitvoeren (bellen, leuningen…)
  • De vuilnisbakkendiensten zullen normaal gezien werken. We vragen u wel niets achter te laten in de vuilnislokalen of gemeenschappelijke ruimten zonder het in een gesloten vuilniszak te zetten. Het is verboden met hun bedienden te spreken of dichtbij hen te komen voor de gezondheid van iedereen.
    We vragen aan de bewoners om zo weinig mogelijk in de gemeenschappelijke delen te gaan.
    We herinneren u dat de meeste documenten van de VME op MY TREVI staan via onze website www.trevi.be.

We danken u allemaal voor uw begrip en herinneren jullie aan de ‘sociale’ afstand die moet toegepast worden.

Blijf bij jullie, zorg voor uzelf en de anderen.

 

 

Drag