ID_CONTENT 69

10/06/2021 - Nieuws

Een jarenlange samenwerking: dat verdient een beloning

198819066_6030298333650539_5842312052419182521_n.jpg

OP viert dit jaar dat het al 45 jaar lang syndicus mag zijn van twee Ukkelse mede-eigendommen. Ter gelegenheid van deze jarenlange samenwerking, en vooral om de mede-eigenaars van The Elms en The Ash te bedanken, heeft OP besloten dat beide mede-eigendommen een heel jaar geen beheerskosten hoeven te betalen.

“Een samenwerking van 45 jaar tussen een syndicus en de mede-eigendommen die hij beheert, berust op drie pijlers: vertrouwen, nauwgezetheid en nabijheid. En dit uit zich in de eerste plaats in werken die tijdig worden uitgevoerd: vernieuwing van de omgeving, renovatie van de gevels, herstelling van de liften en warmtekrachtkoppeling enz. Dit alles met één doel: ervoor zorgen dat het onroerend patrimonium zijn waarde behoudt”, klinkt het bij Guillaume Pinte, CEO van Groep OP-Trevi.

Om dit te bewerkstelligen, is een projectmanager nodig die van vele markten thuis is: de syndicus als schakel tussen de verschillende mede-eigenaars en de bedrijven die instaan voor het onderhoud en de werken in de mede-eigendom.

Wanneer een syndicus een mede-eigendom goed beheert, dan behouden de appartementen hun waarde, iets wat ook belangrijk is bij vastgoedtransacties. Goed onderhouden gemeenschappelijke ruimten, kosten die binnen aanvaardbare grenzen blijven enz.: het zijn allemaal aspecten die voor vertrouwen zorgen bij een potentiële koper.

 

Klik hier om het persbericht te lezen