Startpagina » Trevi Nord » Agentschap Nord – Presentatie van het agentschap

Kantoor Trevi Noord in Laken

Laeken, Anderlecht, Wemmel, Molenbeek, Jette, Ganshoren…
Experts en vastgoedmakelaars tot uw dienst voor het huren en kopen van huizen en appartementen in Laken, Anderlecht, Wemmel, Molenbeek, Jette, Ganshoren…

Presentatie agentschap

“Trevi Noord opende zijn deuren bijna 20 jaar geleden. Ons kantoor is gevestigd in Laken, Araucarialaan 59.
Dankzij onze jarenlange ervaring in het noorden van Brussel hebben onze vastgoedmakelaars zich gespecialiseerd in gemeenten zoals: Wemmel, Anderlecht, Laken, Molenbeek, Jette, Ganshoren, Koekelberg en vele andere.
Met ervaring en een nationaal netwerk van 35 filialen is Trevi Nord marktleider in het noorden van Brussel.
Een nationaal verkoopteam maar een service op mensenmaat. Het doel van ons team is om u professionaliteit, nabijheid en efficiëntie te garanderen. Wij helpen u bij al uw vastgoedprojecten: verkoop of verhuur van uw huis, appartement, villa, enz. Wij bieden u uitgebreide marketingtools om uw vastgoed een maximale zichtbaarheid te geven: professionele fotoreportage, drone, virtuele bezoeken, video’s, online reclame, vermelding op vastgoedplatforms (immoweb, logic-immo, immo-vlan, Zimmo, enz.).
Werken met Trevi Nord is een garantie voor ernst en kwaliteit. Wij kennen uw gebied goed en zijn dicht bij u in de buurt. Ons verkoopteam bestaat uit doorgewinterde, ervaren mensen met een uitstekende kennis van de lokale vastgoedmarkt, die als enige doel hebben u te helpen met uw vastgoedbehoeften. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail nord@trevi.be of telefoon 02 410 10 30.”

Ons team