Startpagina » TREVI LUXEMBOURG » Agentschap TREVI LUXEMBURG – Voorstelling van het agentschap

TREVI Luxembourg kantoor in Aarlen

Arlon, Attert, Messancy, Habay-la-neuve, Tintigny, Chiny, Etalle, Rombach-martelange, Martelange, Aubange, Rouvroy, Florenville, Léglise, Athus, Virton

Experts en vastgoedmakelaars tot uw dienst om u te helpen bij het huren of kopen van een huis of appartement in Aarlen en omgeving.

Presentatie agentschap

Het financiële centrum van het Groothertogdom Luxemburg vertoont jaar na jaar een sterke groei: het zuiden van de provincie Luxemburg profiteert van deze economische gezondheid en vastgoed is in de loop der jaren een onuitputtelijk gespreksonderwerp geworden aan beide zijden van de grens.

Tegen deze achtergrond is TREVI Luxembourg, een partner van de Belgische TREVI Group, een nieuw agentschap dat gevestigde codes wil doorbreken. Wij zullen u met het grootste vertrouwen en de grootste nauwkeurigheid helpen om in elke fase van uw leven de juiste keuze te maken om de waarde van uw vastgoed te verhogen.

Om u een onberispelijke kwaliteit van dienstverlening te kunnen bieden, maken wij gebruik van de beste technologische hulpmiddelen zodat wij ons kunnen richten op contact met de klant, advies en ondersteuning.

Wij zijn uw bevoorrechte contactpersoon voor al uw vastgoedprojecten (verkoop van bestaand of nieuw vastgoed, verhuur en huurbeheer, verkoop op lijfrente).

Wij handelen in uw belang met professionaliteit om u de beste klantervaring te bieden.

Onze tweetaligheid Frans-Engels vergemakkelijkt de relaties tussen verkopers en kopers.

TREVI Luxembourg is actief in het zuiden van de provincie Luxemburg en in het Groothertogdom Luxemburg.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Astrid Backes

Makelaar – Directeur

Ons team