Startpagina » De Trevi-onderneming

Bij Trevi bent u aan het juiste adres sinds 1980.

TREVI, gespecialiseerd in residentiële vastgoedmakelaardij in België, maakt deel uit van de Emeria Real Estate Group, die merken verenigt die gespecialiseerd zijn in de aan- en verkoop van vastgoed, het beheer van mede-eigendom, huurbeheer en vastgoedmanagement in heel Europa.

Bij Trevi zijn we een team van BIV-makelaars met een grondige kennis van elk van de activiteiten die we uitoefenen op de residentiële en nieuwbouwmarkten. We nemen een leidinggevende positie in dankzij de expertise van onze verschillende afdelingen zoals TREVI Nieuwbouw, TREVI Verkoop, Trevi Lijfrente, Trevi Invest, Trevi Patrimonium, Trevi Verhuur en Trevi Relocation.

We streven één doel na: “onze klanten elke dag beter dienen”. Trevi ondersteunt meer dan 22.218 klanten in elke fase van hun leven, of ze nu voor het eerst een woning willen huren of kopen, hun vermogen willen opbouwen of hun inkomen willen aanvullen.

 

Trevi Trust Monitor (Trevi Index)

De Trevi Trust Monitor werd gelanceerd op 01/01/2022 en vervangt de TREVI-index die in januari 2005 werd gelanceerd. Het is een toekomstgerichte analyse van de vastgoedmarkt: hoe zal de Belgische vastgoedmarkt evolueren? Het is een aanvulling op de Statbel- en Notaire-analyses, die terugkijken op de vastgoedmarkt.

Trevi Trust Monitor

Ons managementteam

Specialisten in de residentiële sector. Ons doel is u doeltreffend te begeleiden bij de aankoop, de verhuur of de verkoop van uw vastgoed, dankzij onze jarenlange ervaring op de markt. Vertrouw op ons team van ervaren BIV-erkende makelaars.

Managementteam

Trevi Partner

Als u op zoek bent naar meer dan alleen een merknaam, maar een gestructureerde, betrouwbare partner gerund door vastgoeddeskundigen, dan zult u geïnteresseerd zijn in de volgende informatie

Trevi partner worden

Trevi jobaanbiedingen

Sluit u nu aan bij Trevi en maak deel uit van een professioneel en gepassioneerd team dat uw bijdrage waardeert en uw persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleert.

Trevi collega worden