Startpagina » Trevi Deinze » Agentschap Trevi Deinze – Voorstelling van het kantoor

TREVI DEINZE Vastgoed experts tot uw dienst !

Deinze, Petegem-aan-de-Leie, Astene, Bachte-Maria-Leerne, Gottem, Grammene, …
Experts en makelaars tot uw dienst om een huis of appartement te huren, kopen of verkopen in Deinze & omstreken.

Voorstelling van het agentschap

Ons nieuw vastgoedkantoor is centraal gelegen op de markt van Deinze.
Wij zijn gespecialiseerd in de gemeentes in en rond Deinze: Deinze, Petegem-aan-de-Leie, Astene, Bachte-Maria-Leerne, Gottem, Grammene, Hansbeke, Landegem, Meigem, Merendree, Nevele, Poesele, Sint-Martens-Leerne, Vinkt, Vosselare, Wontergem, Zeveren, Olsene, Zulte en Waregem.
Door onze jarenlange ervaring is Trevi een leider op de Belgische vastgoedmarkt, gesterkt door een nationaal netwerk van 35 kantoren. Het team in Deinze is samengesteld uit gedreven jonge vastgoedmakelaars met een uitstekende kennis van de lokale vastgoedmarkt!
We beschikken over een nationale verkoopkracht, maar met een service op mensenmaat. Ons team wil u de garantie bieden van een vakkundige, nabije en efficiënte dienstverlening. Wij staan aan uw zijde bij al uw vastgoedprojecten: verkoop of verhuur van uw huis, appartement, villa … Wij stellen u alle marketingtools ter beschikking om uw eigendom zo goed mogelijk in de kijker te plaatsen: een professionele fotoreportage, drone, virtuele bezoeken, video’s, online advertenties, sociale media, aanwezigheid op de vastgoedsites (immoweb, logic-immo, immo-vlan, Zimmo …).
Samenwerken met Trevi Deinze is een garantie van betrouwbaarheid, kwaliteit en maatwerk. Ons verkoopteam staat met plezier altijd klaar om u te helpen bij uw vastgoedtransacties. Indien u vragen heeft, kunt u ons steeds bereiken via e-mail deinze@trevi.be of telefonisch op het nummer 09/396.61.22 of 04.79.69.12.05.

Ons team