Startpagina » Diensten » Een woning verkopen » Verkopen omdat u naar het buitenland verhuist

Verkopen omdat u naar het buitenland verhuist

Omdat we een netwerk van makelaars zijn dat al sinds 1980 op de markt is, begrijpen we het belang van een zorgvuldige voorbereiding als het gaat om de verkoop van uw woning in België voordat u naar het buitenland vertrekt, zelfs als u al vertrokken bent. Ons team zal ervoor zorgen dat het proces zo vlot mogelijk verloopt, zelfs vanop afstand. Hier is een complete checklist met onze beste tips voor een succesvolle verkoop.

Belangrijke punten om in gedachten te houden

Doe beroep op onze Trevi-expertise

Als experts in de Belgische vastgoedmarkt raden we u aan om een beroep te doen op onze diensten om een nauwkeurige schatting van de waarde van uw woning te verkrijgen. Dankzij onze ervaring en kennis van de lokale markt kunnen we u een realistische schatting geven, zelfs als u al in het buitenland bent. En het beste van alles is dat u één contactpersoon hebt die uw dossier beheert vanaf het moment dat uw eigendom te koop wordt aangeboden tot het moment dat het wordt ondertekend bij uw notaris.

Waarde toevoegen aan uw woning om deze aantrekkelijker te maken

Wij zorgen ervoor dat alles in orde is, zelfs tijdens uw afwezigheid.

Belangrijke documenten verzamelen

Wij zorgen voor het verzamelen van alle relevante documenten met betrekking tot uw woning, zoals plannen, stedenbouwkundige attesten, kostenoverzichten van mede-eigendom, enz. U hoeft zich geen zorgen te maken over deze administratieve details, want wij zorgen ervoor.

Vertrouw op ons team van erkende vastgoedmakelaars

Als u voor Trevi kiest, geniet u van de expertise van onze ervaren vastgoedmakelaars, die gewend zijn om met eigenaars in het buitenland te werken. We zorgen voor alles, van de marketing van uw eigendom tot de onderhandelingen met potentiële kopers.

Organiseer gerichte, professionele bezoeken

Ons team plant en organiseert opendeurdagen en persoonlijke ontmoetingen om uw woning voor te stellen aan potentiële kopers. We staan klaar om de aantrekkelijkste kenmerken van uw woning te benadrukken en eventuele vragen van kopers te beantwoorden.

Maak gebruik van onze onderhandelingsexpertise

Wanneer er een bod tot aankoop wordt gedaan, begeleiden we het onderhandelen over de voorwaarden die het beste bij u passen. We treden op als uw vertegenwoordiger ter plaatse en zorgen ervoor dat uw belangen worden beschermd, zelfs als u niet fysiek aanwezig bent.

Coördinatie met een notaris

We coördineren met de notaris om het compromis voor te bereiden en zijn aanwezig bij de notaris op het moment van de akte.

Conclusie

Als u van plan bent uw woning in België te verkopen omdat u naar het buitenland verhuist, biedt ons netwerk van Trevi-makelaars u een complete en probleemloze oplossing. Dankzij onze ervaring en expertise in de lokale vastgoedmarkt kunnen we u een nauwkeurige schatting geven van de waarde van uw eigendom, zelfs als u al vertrokken bent. Ons team zorgt voor elke fase van het verkoopproces, van de inrichting van uw woning tot de coördinatie met de notaris om de transactie af te ronden. Met onze gekwalificeerde makelaars geniet u van één enkel aanspreekpunt om uw dossier te beheren en zorgen we ervoor dat we de aantrekkingskracht van uw pand, villa, huis of appartement maximaliseren, organiseren we gerichte en professionele bezoeken en onderhandelen we namens u over de beste voorwaarden. Zelfs op afstand zijn we er om uw belangen te beschermen en u te begeleiden tot en met de ondertekening bij uw notaris. Vertrouw op Trevi voor een zorgeloze verkoop, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Mijn pand verkopen