Startpagina » Trevi Venturi Genval » Trevi Brabant in Genval- Voorstelling van het kantoor

Kantoor TREVI BRABANT in Genval

Bierges, Bousval, Ceroux-Mousty, Court-St-Etienne, Genval, Hoeilaart, La Hulpe, Lasne-Chapelle-St-Lambert, Limal, Limelette, Ohain, Ottignies, Overijse, Plancenoit, Rixensart, Rosieres, Wavre
Experts en vastgoedmakelaars tot uw dienst om u te helpen bij het kopen of huren van een huis of appartement in GENVAL en omgeving.

Presentatie agentschap

TREVI Brabant maakt deel uit van het nationale TREVI-netwerk, met 35 kantoren verspreid over het hele land. In de afgelopen 30 jaar hebben wij een grondige kennis ontwikkeld van bestaand en nieuw residentieel vastgoed in Waals-Brabant, en meer in het bijzonder in Groot-Rixensart (Genval, Rosières en Rixensart) en omgeving (La Hulpe, Lasne, enz.).
In juni 2022 openden we een filiaal in Court-Saint-Etienne (aan de rand van Ottignies) dat de gebieden Wavre, Ottignies-LLN en Bousval dekt.

We hebben ook onze afdeling nieuwbouw vastgoed aanzienlijk uitgebreid, die promotors ondersteunt vanaf de eerste schets tot aan de sleuteloverdracht. Ontwikkelingen zoals “les Papeteries de Genval”, “Court Village”, “le Cénacle”, “le Lido”, “le Normandy” en vele andere hebben ons in staat gesteld om uitstekende expertise op dit gebied te verwerven.
Ons team bestaat uit 5 medewerkers, waarvan sommigen bijna 28 jaar ervaring hebben, en zij staan altijd klaar om u in uw belang te adviseren.

Ons team