Verkopen als onderdeel van een scheiding

Een scheiding of echtscheiding is een moeilijke periode, die wordt gekenmerkt door een emotionele belasting en materiële uitdagingen voor de betrokken echtgenoten.

Een van de meest complexe situaties is de verkoop van een woning of appartement in gemeenschappelijk bezit. TREVI, vastgoeddeskundige sinds 1980, heeft een white paper opgesteld met drie essentiële tips om huiseigenaren met een gerust hart door deze overgangsperiode te helpen. In deze gids behandelen we onderwerpen zoals het raadplegen van een notaris, de verschillende opties voor de woning en het belang van het inschakelen van een ervaren makelaar. Laat ons je begeleiden door deze complexe stappen om je te helpen je woning tegen de beste prijs te verkopen, terwijl je de stress van administratieve procedures en onderhandelingen tot een minimum beperkt.

Download deze gids

"*" geeft vereiste velden aan

Door op de knop "Downloaden" te klikken, ga ik ermee akkoord dat de gegevens die op dit formulier zijn ingevuld, door TREVI worden gebruikt om mijn aanvraag te verwerken, in overeenstemming met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van de site. Ik kan mijn toestemming te allen tijde intrekken door een e-mail te sturen naar privacy@trevi.be
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ook