Verkopen als onderdeel van een patrimoniumvennootschap

Een patrimoniumvennootschap verkopen: uw vertrouwde partner

Welkom bij TREVI, uw vertrouwde partner voor de verkoop van een vastgoedbedrijf. Bij TREVI hebben we sinds 1980 bewezen expertise in de verkoop van erfgoedbedrijven. In deze white paper bieden we je een gedetailleerd overzicht van de stappen die komen kijken bij de verkoop en hoe we je kunnen helpen.
Een veeleisende operatie : Het verkopen van een op activa gebaseerd bedrijf is meer dan alleen een zakelijke transactie. Het vereist beheersing van de financiële, boekhoudkundige en juridische aspecten, evenals een grondige kennis van de vastgoedmarkt. Wij begrijpen de uitdagingen waar u voor staat als eigenaar van een asset-based bedrijf.
Diensten op maat voor een succesvolle verkoop: Bij TREVI bieden we diensten op maat van uw specifieke behoeften. Van het verzamelen van gegevens tot due diligence en onderhandelingen met kandidaten, ons ervaren team begeleidt u bij elke stap.
Download onze white paper voor een volledig overzicht van de stappen die komen kijken bij de verkoop van een asset-based bedrijf en hoe TREVI je kan helpen. Voor meer informatie, contacteer ons op +32 (0)2/340 22 40 of patrimonial@trevi.be. Vertrouw op de expertise van TREVI voor een vlotte verkoop. Download nu onze white paper.

Download deze gids

"*" geeft vereiste velden aan

Door op de knop "Downloaden" te klikken, ga ik ermee akkoord dat de gegevens die op dit formulier zijn ingevuld, door TREVI worden gebruikt om mijn aanvraag te verwerken, in overeenstemming met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van de site. Ik kan mijn toestemming te allen tijde intrekken door een e-mail te sturen naar privacy@trevi.be
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ook