Startpagina » Pand
Te huur - GENT

Kantoor

795 €
Oppervlakte
27 m²
Ref. van pand
5766787
Welkom in een Stijlvol Kantoor op de Eerste Verdieping van het Centrum van Gent. Stel je een kantoorruimte voor die doordrenkt is van historische charme, gelegen in het bruisende hart van Gent. Deze elegante 27 vierkante meter biedt niet alleen een unieke werkplek, maar ook een boeiende omgeving vol inspiratie en zakelijke mogelijkheden. Met een jaarcontract van €795 per maand is dit de ideale plek om je professionele avontuur te starten. Bovendien, voor ultiem gemak, bestaat de optie om zes parkeerplaatsen te huren voor slechts €125 per maand per parkeerplaats. Dit is jouw kans om te floreren in een omgeving die barst van de creativiteit en zakelijk potentieel. Neem vandaag nog contact met ons op om deze bijzondere kantoorruimte te ontdekken en jouw bedrijf te laten groeien in het hart van Gent. Wees er snel bij, want deze unieke kans wacht niet!

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Huur / maand 795 €
Vloeroppervlakte 27 m²
Oppervlakte 4.5 aren
Type pand kantoor
Adres Predikherenlei 2 / C
Postcode 9000 GENT

Pand details

Welkom in een Stijlvol Kantoor op de Eerste Verdieping van het Centrum van Gent.

Stel je een kantoorruimte voor die doordrenkt is van historische charme, gelegen in het bruisende hart van Gent. Deze elegante 27 vierkante meter biedt niet alleen een unieke werkplek, maar ook een boeiende omgeving vol inspiratie en zakelijke mogelijkheden.

Met een jaarcontract van €795 per maand is dit de ideale plek om je professionele avontuur te starten. Bovendien, voor ultiem gemak, bestaat de optie om zes parkeerplaatsen te huren voor slechts €125 per maand per parkeerplaats.

Dit is jouw kans om te floreren in een omgeving die barst van de creativiteit en zakelijk potentieel. Neem vandaag nog contact met ons op om deze bijzondere kantoorruimte te ontdekken en jouw bedrijf te laten groeien in het hart van Gent. Wees er snel bij, want deze unieke kans wacht niet!