Startpagina » Pand
Te huur - GENT

Kantoor

3.450 €
Oppervlakte
127 m²
Ref. van pand
5766822
All-inclusive prijs - Moderne Kantoorruimte in Gent - Ideaal voor Uw Bedrijf! Bent u op zoek naar een eigentijdse en professionele kantooromgeving die uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen? Zoek niet verder! Wij presenteren met trots deze prachtige kantoorruimte in Gent, gelegen te Kortrijksesteenweg 1126. Het kantoor is ruim en stijlvol. De volledig ingerichte ruimte van 127 vierkante meter biedt een moderne en hoogwaardige afwerking die een inspirerende sfeer creëert. Daarnaast profiteert u van een Co-workspace met vergaderruimtes, een keuken en een prachtige tuin. De kantoorervaring wordt versterkt met moderne voorzieningen, waaronder parkeermogelijkheden met laadpaal voor elektrische voertuigen. Verder zijn er extra vergaderruimtes die ideaal zijn om belangrijke meetings in een privé setting te laten doorgaan. Het kantoor is gelegen aan de Kortrijksesteenweg 1126, op een strategische locatie in Gent die gemakkelijk bereikbaar is voor zowel medewerkers als klanten. Door de All-inclusive prijs zijn water, verwarming, elektriciteit en alle andere kosten inbegrepen. Geen verrassingen, enkel focus op uw bedrijf! Tot slot biedt de gedeelde tuin een ontspannende plek om frisse lucht in te ademen en even te ontsnappen aan de drukte van het kantoorleven. Deze moderne kantoorruimte is een zeldzame gelegenheid om uw bedrijf te vestigen in een dynamische omgeving die zowel comfort als efficiëntie biedt. Neem vandaag nog contact op met ons team!

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Huur / maand 3.450 €
Vloeroppervlakte 127 m²
Oppervlakte 1.27 aren
Type pand kantoor
Adres Kortrijksesteenweg 1126
Postcode 9000 GENT

Pand details

All-inclusive prijs - Moderne Kantoorruimte in Gent - Ideaal voor Uw Bedrijf!

Bent u op zoek naar een eigentijdse en professionele kantooromgeving die uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen? Zoek niet verder! Wij presenteren met trots deze prachtige kantoorruimte in Gent, gelegen te Kortrijksesteenweg 1126.

Het kantoor is ruim en stijlvol. De volledig ingerichte ruimte van 127 vierkante meter biedt een moderne en hoogwaardige afwerking die een inspirerende sfeer creëert. Daarnaast profiteert u van een Co-workspace met vergaderruimtes, een keuken en een prachtige tuin.

De kantoorervaring wordt versterkt met moderne voorzieningen, waaronder parkeermogelijkheden met laadpaal voor elektrische voertuigen.

Verder zijn er extra vergaderruimtes die ideaal zijn om belangrijke meetings in een privé setting te laten doorgaan.

Het kantoor is gelegen aan de Kortrijksesteenweg 1126, op een strategische locatie in Gent die gemakkelijk bereikbaar is voor zowel medewerkers als klanten.

Door de All-inclusive prijs zijn water, verwarming, elektriciteit en alle andere kosten inbegrepen. Geen verrassingen, enkel focus op uw bedrijf!

Tot slot biedt de  gedeelde tuin een ontspannende plek om frisse lucht in te ademen en even te ontsnappen aan de drukte van het kantoorleven.

Deze moderne kantoorruimte is een zeldzame gelegenheid om uw bedrijf te vestigen in een dynamische omgeving die zowel comfort als efficiëntie biedt. Neem vandaag nog contact op met ons team bij Trevi Gent en plan een bezichtiging om deze geweldige ruimte te ontdekken