Startpagina » Pand
Te koop - LEUVEN

Studio - 1 slaapkamer

149.000 €
Oppervlakte
18 m²
Kamer(s)
1
Badkamer(s)
1
Ref. van pand
5766844
COMPROMIS IN OPMAAK Te koop: 2 studentenkamers aan Vaartkom! Deze studentenkamers bevinden zicht op de 5e en 12e verdieping van de prachtige residentie Waterview aan het Engels Plein te Leuven. Dit een absolute TOP locatie voor studenten: hippe buurt vlakbij koffiebars, cafés, restaurants, winkels, het Sluispark, de Keizerberg en slecht op 1km van het station. Deze studentenkamers hebben een oppervlakte van ca. 18m², zijn bemeubeld en hebben een privatieve badkamer (toilet, lavabo, douche). Op de gang bevindt zich telkens een gezellige en volledig uitgeruste keuken waar de studenten samen kunnen koken. Fietsplaats en wasplaats zijn ook voorzien. Dit is een 100% zorgeloze investering want de kamers worden verhuurd door de KU Leuven (www.kuleuven.be/residenties/waterview). Bovendien is er een groot tekort aan kwalitatieve studentenkamers in Leuven en doet u zo een hele goeie investering met veel toekomstperspectief. Kamers kunnen apart aangekocht worden of samen, prijs per kamer is 149.000 EUR. Voor meer info of een afspraak, neem contact op met Alexander (atack@trevi.be of 0472 320 371)

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Prijs 149.000 €
Vloeroppervlakte 18 m²
Badkamer(s) 1
Type pand studio
Aantal kamers 1
Adres Engels Plein 14
Postcode 3000 LEUVEN
EPC epc_a

Pand details

Te koop: 2 studentenkamers aan Vaartkom!

 

Deze studentenkamers bevinden zicht op de 5e en 12e verdieping van de prachtige residentie Waterview aan het Engels Plein te Leuven. Dit een absolute TOP locatie voor studenten: hippe buurt vlakbij koffiebars, cafés, restaurants, winkels, het Sluispark, de Keizerberg en slecht op 1km van het station.

Deze studentenkamers hebben een oppervlakte van ca. 18m², zijn bemeubeld en hebben een privatieve badkamer (toilet, lavabo, douche). Op de gang bevindt zich telkens een gezellige en volledig uitgeruste keuken waar de studenten samen kunnen koken. Fietsplaats en wasplaats zijn ook voorzien.

 

Dit is een 100% zorgeloze investering want de kamers worden verhuurd door de KU Leuven (www.kuleuven.be/residenties/waterview). Bovendien is er een groot tekort aan kwalitatieve studentenkamers in Leuven en doet u zo een hele goeie investering met veel toekomstperspectief.

Kamers kunnen apart aangekocht worden of samen, prijs per kamer is 149.000 EUR.

 

Voor meer info of een afspraak, neem contact op met Alexander (atack@trevi.be of 0472 320 371)