Startpagina » Pand
Te koop - Leuven

Studio - 1 slaapkamer

247.500 €
Kamer(s)
1
Badkamer(s)
1
Ref. van pand
5876408

Beschrijving

Bent u op zoek naar een betaalbare, zorgeloze en toekomstgerichte investering?
Dan is deze co-living studio dé ideale investering voor u! In het fantastische project Burenberg van Projectontwikkelaar ION is zopas een co-living studio in het authentieke klooster te koop gekomen! 

De ligging pal in het centrum van Leuven, de unieke omkadering van de kloostertuin en het duurzaam gerenoveerde kloostergebouw, de biodiverse publieke parktuin… Burenberg is een droomlocatie waar jong en oud, alleenstaanden en gezinnen in harmonie zullen samenleven.

Een groot deel van het klooster wordt een droomkader voor coliving. Inclusief hypermoderne kamers voorzien van alle hedendaags comfort en een ruime, trendy ingerichte gemeenschappelijke keuken en samenleefruimte. Alle kamers zijn bovendien aangesloten op het collectieve warmtenet van het project Burenberg, en dragen zo hun steentje bij aan een duurzame toekomst.

Deze vrijgekomen unit bevindt zich in de linkervleugel van het Burenberg klooster en is één van de grotere units. De Co-Living leefunit bestaat uit 10 individuele moderne kamers met eigen badkamer. Het absolute hoogtepunt is de gemeenschappelijke ruimte op de bovenste verdieping van het klooster: onder het fantastische dakgebinte is de gemeenschappelijke ruimte met keuken, zithoek en terras met zicht op het Burenberg park van 4600 m². Een absolute aanrader! 

Deze verkoop is onder het BTW-stelsel. Dit betreft een duurzame renovatie, EPB wordt bij oplevering afgeleverd.

Voor meer info of een bezoek, gelieve contact op te nemen met uw Trevi makelaar door te reageren op dit zoekertje

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Prijs 247.500 €
Oppervlakte 0.22 aren
Badkamer(s) 1
Type pand studio
Aantal kamers 1
Adres Brusselsestraat 141
Postcode 3000 Leuven
CO2-uitstoot 99Kg CO2/m²/jaar
EPC epc_ap
Te koop aangeboden door
TREVI GENT
Contact +32 9 267 85 75 Deel op Facebook
Te koop aangeboden door
TREVI GENT