Startpagina » Pand
Te koop - ANTWERPEN

Appartement - 1 slaapkamer

245.000 €
Oppervlakte
55 m²
Kamer(s)
1
Badkamer(s)
1
Ref. van pand
5919094

Beschrijving

Dit lichtrijk appartement met zonneterras is gelegen op de 17de verdieping van De Parktoren. Gerealiseerd door BESIX; een weldoordachte creatie die werd bekroond met de prijs Architizer A+. Gelegen nabij het Eilandje, naast Park Spoor Noord en de AP Hogeschool vindt u dit opmerkelijk gebouw. Ideale locatie als investering of eigen bewoning. Tal van horecazaken, openbaar vervoer dichtbij, omgeven door groen met goede bereikbaarheid. Indeling: lichtrijke leefruimte, open keuken met ingebouwde toestellen (kookplaat met dampkap, combi-oven, frigo, RVS-spoelbak, vaatwasser), modern ingerichte badkamer (inloopdouche, wastafel, toilet), 1 ruime slaapkamer, een handige bergruimte die dienst doet als wasplaats, een ruim zonneterras met indrukwekkende uitkijk. Bij dit appartement horen 2 fietshaken, een kelderberging (B9) en is er de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeerplaats (208) voor 25.000 EUR. Parktoren beschikt over geavanceerde systemen voor een goede ventilatie, isolatie, akoestiek en wind- en vochtigheidsbeheer. Door zijn constructie maakt het gebouw ook slim gebruik van het daglicht.

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Prijs 245.000 €
Verdieping 17
Vloeroppervlakte 55 m²
Oppervlakte 50 aren
Badkamer(s) 1
Type pand appartement
Aantal kamers 1
Adres Ellermanstraat 61 / 1705
Postcode 2060 ANTWERPEN
CO2-uitstoot 123Kg CO2/m²/jaar
EPC epc_b

Pand details

Dit lichtrijk appartement met zonneterras is gelegen op de 17de verdieping van De Parktoren. Gerealiseerd door BESIX; een weldoordachte creatie die werd bekroond met de prijs Architizer A+.

Gelegen nabij het Eilandje, naast Park Spoor Noord en de AP Hogeschool vindt u dit opmerkelijk gebouw.

 

Ideale locatie als investering of eigen bewoning. Tal van horecazaken, openbaar vervoer dichtbij, omgeven door groen met goede bereikbaarheid.

 

Indeling: lichtrijke leefruimte, open keuken met ingebouwde toestellen (kookplaat met dampkap, combi-oven, frigo, RVS-spoelbak, vaatwasser), modern ingerichte badkamer (inloopdouche, wastafel, toilet), 1 ruime slaapkamer, een handige bergruimte die dienst doet als wasplaats, een ruim zonneterras met indrukwekkende uitkijk.

 

Bij dit appartement horen 2 fietshaken, een kelderberging (B9) en is er de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeerplaats (208) voor 25.000 EUR.

 

De Parktoren beschikt over geavanceerde systemen voor een goede ventilatie, isolatie, akoestiek en wind- en vochtigheidsbeheer. Door zijn constructie maakt het gebouw ook slim gebruik van het daglicht.

 

 

Te koop aangeboden door
TREVI ANTWERPEN
Contact +32 3 205 64 27 Deel op Facebook
Te koop aangeboden door
TREVI ANTWERPEN