Startpagina » Pand
Te koop - Forest

Appartement - 1 slaapkamer

Oppervlakte
73 m²
Kamer(s)
1
Badkamer(s)
1
Ref. van pand
5963408

Beschrijving

Forest Village III : NIEUWE FASE !

Welkom bij Forest Village III in Vorst, waar de belofte van modern wonen en GROEN LEVEN samenkomen. In dit vervolg van het succesvolle project Forest Village, bieden we 31 nieuwe appartementen aan. 
Forest Village III belichaamt alle principes van RUST, COMFORT en DUURZAAMHEID. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen om natuurlijk licht te maximaliseren, beschikt over RUIME TERRASSEN en een gemeenschappelijke tuin, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving.
Forest Village lll streeft naar energie-efficiëntie en milieubewustzijn. Onze appartementen zijn voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van isolatie, ventilatie en energiebeheer, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid.
Hier combineert u het beste van stedelijk wonen met een verbondenheid met de natuur. Verkoop onderhevig aan registratierechten op de grond (12,5%) en BTW op de bouw (mogelijk 6% onder voorwaarden). Parking (€ 25.000) en kelder (€ 5.000) bij aan te kopen. BEZOEK MODELAPPARTEMENT.

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Verdieping 4
Vloeroppervlakte 73 m²
Badkamer(s) 1
Type pand appartement
Aantal kamers 1
Adres Rue Marguerite Bervoets 50
Postcode 1190 Forest
EPC epc_b
Te koop aangeboden door
TREVI New
Contact +32 2 340 24 73 Deel op Facebook Dokumenten te downloaden
Te koop aangeboden door
TREVI New