Startpagina » Pand
Te koop - Bruxelles

Appartement - 2 slaapkamers

585.000 €
Oppervlakte
154 m²
Kamer(s)
2
Badkamer(s)
1
Ref. van pand
5966794

Beschrijving

Uniek 2-slaapkamer appartement van 154m², gelegen op de 2de en 3de verdieping van een historisch erfgoed woning. Een zorgvuldig ontworpen appartement met 10m² terras.

Op de 2de verdieping betreedt u onmiddellijk een ruime en lichte leefruimte met grote keuken voor gezellige avonden met vrienden en familie. De aangrenzende woonkamer biedt alle benodigde faciliteiten voor een grote zetel en geeft toegang tot een gezellig terras (10m²) waar u kunt genieten van de frisse lucht en het groene uitzicht.

Op de 3de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk ontworpen als een oase van rust en comfort. De schuine plafonds creëren een gezellige sfeer, terwijl grote velux ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht. Een moderne badkamer en een apart toilet op deze verdieping voegen gemak en luxe toe aan het dagelijkse leven.

Bovendien is er mogelijkheid tot de toegang tot een extra opbergruimte onder het dak, om uw persoonlijke bezittingen veilig en georganiseerd te houden, waardoor u een extra laag van functionaliteit en comfort aan uw huis toevoegt.

Mis deze zeldzame kans niet om te wonen in een historisch pand met moderne voorzieningen, op loopafstand van het bruisende centrum van Brussel. Neem vandaag nog contact met ons op om uw eigen exclusieve rondleiding te regelen en ontdek het beste van het leven in Meymo.

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Prijs 585.000 €
Verdieping 2
Vloeroppervlakte 154 m²
Badkamer(s) 1
Type pand appartement
Aantal kamers 2
Adres Rue van Meyel 47-49
Postcode 1000 Bruxelles
EPC epc_a
Te koop aangeboden door
TREVI New
Contact +32 2 340 24 73 Deel op Facebook
Te koop aangeboden door
TREVI New