Startpagina » Pand
Te koop - Gent

Huis - 3 slaapkamers

339.000 €
Oppervlakte
122 m²
Kamer(s)
3
Badkamer(s)
1
Ref. van pand
5981545

Beschrijving

Bent u momenteel op zoek naar een volledig instapklare en ruime woning met vier slaapkamers, gelegen in het hart van Gent, vrij van renovatieverplichtingen en met een gunstige EPC-waarde? Dan hebben we precies wat u zoekt.

De woning bevindt zich op een uiterst gunstige locatie, op slechts vijf minuten fietsafstand van het bruisende centrum van Gent. Bovendien is deze woning gelegen in de nabijheid van diverse voorzieningen zoals winkels, culturele centra, musea, openbaar vervoer, scholen en ziekenhuizen.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers wordt u verwelkomd door een ruime woonkamer, die tevens de mogelijkheid biedt om ingericht te worden als kantoorruimte (15m²). Een eigentijdse deur leidt u vervolgens naar een lichtrijke en ruime keuken met eethoek (25m²) en voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Op de eerste verdieping: vanuit de nachthal bereik je slaapkamer 1 met dressing (20m²). Opnieuw vanuit die nachthal bereik je de badkamer met Toilet, wastafel en ligbad (12m)².

Op de tweede verdieping: heb je twee ruime lichtrijke slaapkamers (15m² en 13m²), die zorgen voor voldoende comfort en ruimte.

Indien deze woning uw interesse heeft gewekt, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of het plannen van een bezichtiging.

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Prijs 339.000 €
Vloeroppervlakte 122 m²
Oppervlakte 0.42 aren
Badkamer(s) 1
Type pand huis
Aantal kamers 3
Adres Doornzelestraat 14
Postcode 9000 Gent
CO2-uitstoot 6060Kg CO2/m²/jaar
EPC epc_c
Te koop aangeboden door
TREVI GENT
Contact +32 9 267 85 75 Deel op Facebook
Te koop aangeboden door
TREVI GENT