Startpagina » Pand
Te koop - PUURS

Appartement - 3 slaapkamers

379.000 €
Oppervlakte
112 m²
Kamer(s)
3
Badkamer(s)
1
Ref. van pand
9592

Beschrijving

KOOP NU EN GENIET NOG VAN EEN AANKOOP AAN 6% BTW! Nobile is leven, genieten en wonen... in het hart van Puurs... Een klassevolle wooncompositie met een groen hart. Het project omvat 9 verschillende, karakteristieke bouwvolumes met elk een eigen visuele identiteit. In de brede waaier aan woontypes kan iedereen zijn woondroom realiseren. De centrale ligging aan de rand van het centrum van Puurs, de vlotte bereikbaarheid en nabijheid van het station vormen een grote troef. Nobile staat voor duurzaam wonen: warmtepompen met vloerverwarming, ventilatie type D, zonne-energie voor de gemene delen, ... maken jouw woning bijna-energieneutraal (BEN). De collectieve binnentuin met serre ingericht als tuinpaviljoen is het centrale pronkstuk. Daarnaast beschikt elke wooneenheid over een eigen kwalitatieve buitenruimte (tuin of terras). Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage. Dit ruim en lichtrijk appartement met 3 slaapkamers bevindt zich op de 3de verdieping van de residentie "Pomposo" en heeft een vloeroppervlakte van 114m². Indeling: inkomhal / toilet / berging / aangename en lichtrijke woonkamer/ eetkamer met open ingerichte keuken / technische ruimte / 3 slaapkamers / ingerichte badkamer / aangenaam terras (10,9m²) met mooi uitzicht en zuidwestelijke oriëntatie. Prijs excl. btw en registratierechten, aansluitingskosten nutsvoorzieningen.

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Prijs 379.000 €
Verdieping 3
Vloeroppervlakte 112 m²
Badkamer(s) 1
Type pand Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3
Adres Begijnhofstraat 39
Postcode 2870 PUURS

Pand details

KOOP NU EN GENIET NOG VAN EEN AANKOOP AAN 6% BTW!

Nobile is leven, genieten en wonen... in het hart van Puurs...
Een klassevolle wooncompositie met een groen hart. Het project omvat 9 verschillende, karakteristieke bouwvolumes met elk een eigen visuele identiteit. In de brede waaier aan woontypes kan iedereen zijn woondroom realiseren en zich thuis voelen. De centrale ligging aan de rand van het centrum van Puurs, de vlotte bereikbaarheid en nabijheid van het station vormen een grote troef.

Nobile staat voor duurzaam wonen:  warmtepompen met vloerverwarming, ventilatie type D, zonne-energie voor de gemene delen, ...  maken jouw woning bijna-energieneutraal (BEN).

De collectieve binnentuin met serre ingericht als tuinpaviljoen is het centrale pronkstuk en vormt het perfecte decor voor een zomerse picknick met vrienden of babbel met je buren. Daarnaast beschikt elke wooneenheid over een eigen kwalitatieve buitenruimte (tuin of terras). Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage.

Dit ruim en lichtrijk appartement met 3 slaapkamers bevindt zich op de 3de verdieping van de residentie "Pomposo" en heeft een vloeroppervlakte van 114m².
Indeling: inkomhal / toilet / berging / aangename en lichtrijke woonkamer/ eetkamer met open ingerichte keuken  / technische ruimte / 3  slaapkamers (9m², 13m², 14m²) / ingerichte badkamer / aangenaam terras (10,9m²) met mooi uitzicht en zuidwestelijke oriëntatie.

Prijs excl. btw en registratierechten, aansluitingskosten nutsvoorzieningen.
  

Te koop aangeboden door
TREVI Axus Puurs
Contact +32 3 298 02 02 Deel op Facebook Dokumenten te downloaden
Te koop aangeboden door
TREVI Axus Puurs