Startpagina » Trevi Louise » Agentschap – Presentatie van het agentschap TreviLouise

Trevi Louise kantoor in Elsene

Bruxelles, Ixelles, Saint-Gilles, Watermael-Boitsfort, Uccle, Forest, Sint-Pieters-Leeuw, Ruisbroek, Drogenbos

Experts en vastgoedmakelaars tot uw dienst voor het huren of kopen van een huis of appartement in Brussel,Elsene,Sint-Gillis,Watermaal-Bosvoorde,Ukkel,Vorst

Presentatie agentschap

Trevi Louise, de pionier van het Trevi-netwerk, werd in 1980 opgericht in Elsene, vroeger in de Basculewijk. Met vier andere vestigingen in Brussel is Trevi een leider op de Brusselse vastgoedmarkt en beschikt het over een nationaal netwerk van 35 vestigingen.

Onze nationale commerciële medewerkers bieden een menselijke service die professionaliteit, nabijheid en efficiëntie combineert. Wij kunnen u helpen bij uw vastgoedprojecten, of het nu gaat om de verkoop of verhuur van huizen, appartementen, penthouses of villa’s. Om een maximale zichtbaarheid van uw vastgoed te garanderen, beschikken wij over een volledig gamma marketingtools: professionele fotoreportage, drone, virtuele bezoeken, video’s en online reclame op vastgoedplatformen zoals immoweb, immo-vlan, Zimmo, enz.

Werken met Trevi garandeert betrouwbaarheid en kwaliteit. Ons ervaren team heeft een uitstekende kennis van de lokale vastgoedmarkt en heeft als enige doel u te helpen bij uw zoektocht.

Als u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen via e-mail (info@trevi.be) of telefoon (02 343 22 40). Wij horen graag van u!

Ons team