Startpagina » Trevi Est » Agentschap Trevi Est – Presentatie van het agentschap

Trevi Est, uw vastgoedkantoor in Oudergem

Auderghem, Etterbeek, Evere, Kortenberg, Kraainem, Saint-Josse-Ten-Noode, Schaerbeek, Sint-Stevens-Woluwe, Tervueren, Wezembeek-Oppem, Woluwe-Saint-Lambert, Woluwe-Saint-Pierre

Experts en makelaars tot uw dienst om u te helpen bij het huren of kopen van een huis of appartement in Oudergem en omgeving.

Presentatie van het agentschap

Ons vastgoedkantoor, gelegen aan de Guillaume Crocklaan 2 in Oudergem, staat al meer dan 10 jaar aan uw zijde.

Wij zijn specialisten in de oostelijke gemeenten van Brussel Sint-Lambrechts-Woluwe & Sint-Pieters, Etterbeek Schaarbeek, Evere Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Kraainem , Wezembeek-Oppem…

Met ervaring en een nationaal netwerk van 35 filialen is Trevi EST een leider op de Brusselse markt.

Een nationaal verkoopteam maar een persoonlijke service. Het doel van ons team is professionaliteit, nabijheid en efficiëntie te garanderen. Wij helpen u bij al uw vastgoedprojecten: verkoop of verhuur van uw huis, appartement, villa, enz. Wij bieden u uitgebreide marketingtools om een maximale zichtbaarheid van uw vastgoed te garanderen: professionele fotoreportage, drone, virtuele bezoeken, video’s, online reclame, vermelding op vastgoedplatforms (immoweb, immo-vlan, Zimmo, enz.), enz.

Werken met Trevi EST is een garantie voor ernst en kwaliteit. Wij kennen uw gebied goed en zijn dicht bij u in de buurt. Ons verkoopteam bestaat uit ervaren mensen met een uitstekende kennis van de lokale vastgoedmarkt, die als enige doel hebben u te helpen met uw vastgoedbehoeften. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail est@trevi.be of telefoon 02 733 77 77.

Ons team