Startpagina » Trevi: we blijven groeien
Condominium
13/07/2020

Trevi: we blijven groeien

Het groeibeleid van onze pijler ‘syndicusdiensten’, dat we nu al bijna 3 jaar voeren, bereikteennieuwe mijlpaal met de overname van een nieuw kantoor: ‘Châtelain Delcour’.

Het groeibeleid van onze pijler ‘syndicusdiensten’, dat we nu al bijna 3 jaar voeren, bereikteennieuwe mijlpaal met de overname van een nieuw kantoor: ‘Châtelain Delcour’.

 

De portfolio van onze pijler ‘diensten’ wordt zo uitgebreid met 120 gebouwen en 2.800 appartementen. We zullen alles in het werk stellen om de uitstekende dienstverlening van dit kantoor te blijven voortzetten. Dit betekent dat we nu dus bijna 20.000 appartementen beheren in België, waarvan 60% op het Brusselse grondgebied. De invoering van digitale processen op basis van een revolutionaire software die twee weken geleden in Parijs werd voorgesteld door onze hoofdaandeelhouder FONCIA opent eveneens mooie perspectieven:Zo kunnen we ons nog
meer gaan toeleggen op de dienstverlening aan onze klanten door taken met een kleinere toegevoegde waarde verder te automatiseren. We zullen vanaf 2022 met deze software
werken, na de nodige juridische en administratieve aanpassingen aan de Belgische markt.
Tot dan zullen we op zoek blijven gaan naar belangrijke overnames, maar we zullen daarbij de medewerkers van de overgenomen entiteiten zo goed mogelijk integreren om op die manier de ‘persoonlijke’ relaties te behouden die zo belangrijk zijn voor een syndicus.

Onze doelstelling: tegen 2025 een omzet behalen van € 22.000.000 waarvan 60% afkomstig uit de activiteit syndicusdiensten/beheer.
Alleen door onze krachten te bundelen zullen we slagen en dit zijn slechts onze eerste stappen op deze weg. We zijn ervan overtuigd dat over enkele jaren slechts 2 tot 3 grote spelers 30% van de markt in handen zullen hebben, zoals dat in onze buurlanden het geval is.

We hopen dat TREVI de grootste speler zal zijn, zowel op kwantitatief als op kwalitatief vlak.

Zie ook

Condominium
TREVI SYNDICUS - Vergaderingen en verlenging mandaat Syndicus
Bij Koninklijk Besluit heeft de minister van justitie Koen GEENS een oplossing willen brengen aan de problemen verbonden aan de verplaatsing wegens coronavirus van vergaderingen alsook de problemen van verlenging van mandaten.
Condominium
TREVI SYNDICUS - Het contract Trevi Ecobeheer
Ontdak het contract Trevi Ecobeheer
Condominium
Nieuwe aanwinst - Gestimass
Wij hebben het genoegen u te mogen melden dat de vennootschap TREVI SERVICES nv de activiteiten van de vennootschap GESTIMASS bvba heeft overgenomen.