Startpagina » Trevi Venturi Court Saint Etienne » Agentschap Court Saint Etienne – Voorstelling van het kantoor

TREVI Brabant kantoor in Court-St-Etienne

Bierges, Bousval, Ceroux-Mousty, Court-St-Etienne, Genval, Hoeilaart, La Hulpe, Lasne-Chapelle-St-Lambert, Limal, Limelette, Ohain, Ottignies, Overijse, Plancenoit, Rixensart, Rosieres, Wavre
Experts en vastgoedmakelaars tot uw dienst om een huis of appartement te kopen of huren in COURT-SAINT-ETIENNE & haar regio.

Presentatie agentschap

TREVI BRABANT
Immobilière TREVI BRABANT heeft net haar 26e verjaardag gevierd. In die tijd hebben wij een perfecte kennis ontwikkeld van het bestaande en nieuwe vastgoed in Waals-Brabant, en meer bepaald in Groot-Rixensart (Genval, Rosières en Rixensart) en omgeving (La Hulpe, Lasne, enz.). Sinds juni 2022 verwelkomen wij u ook in ons tweede filiaal in Court-Saint-Etienne (met een uitzonderlijke zichtbaarheid op de grote rotonde) voor de regio Wavre, Ottignies-LLN en Bousval.
We hebben ook onze afdeling nieuwbouw aanzienlijk uitgebreid, die ontwikkelaars ondersteunt vanaf de eerste schets tot aan de sleuteloverdracht. Ontwikkelingen zoals “les Papeteries de Genval”, “Court Village”, “le Cénacle”, “le Lido”, “le Normandy” en vele andere hebben ons in staat gesteld om een uitstekende expertise op dit gebied te verwerven.
Ons team bestaat uit 8 medewerkers, waarvan sommigen meer dan 30 jaar ervaring hebben, en zij staan altijd klaar om u in uw belang te adviseren.
Onze 2 vestigingen zijn ideaal gelegen aan de belangrijkste verkeersaders, met een uitstekende zichtbaarheid en gemakkelijk parkeren.
VENTURI is ook lid van het TREVI PARTNER-netwerk, het belangrijkste Belgische netwerk voor vastgoed (35 kantoren in België).
Dit netwerk is aanzienlijk gegroeid dankzij de innovatieve aanpak van vastgoed. Professionaliteit op elk moment, de toepassing van moderne communicatietechnieken en de keuze voor performant personeel zijn slechts enkele van de factoren waardoor het Trevi Partner netwerk marktleider is geworden.
Wilt u uw eigendom met een gerust hart verkopen of verhuren? Wenst u een gratis bestek of meer informatie? Onze specialisten staan tot uw beschikking om u met raad en daad bij te staan bij uw vastgoedtransacties.
Contacteer ons op +32 2 652 38 38 of per e-mail op info@venturi.be

Ons team