Startpagina » Trevi Brabant » Agentschap Trevi Brabant- Voorstelling van het agentschap

TREVI Brabant agentschap in Sint-Genesius-Rode

Rhode-Saint-Genese, Waterloo, Braine L’alleud, Lasne-Chapelle-St-Lambert, Ohain, Plancenoit
Experts en makelaars tot uw dienst om een huis of appartement te kopen of te huren in Sint-Genesius-Rode.

Presentatie van het agentschap

Trevi Brabant werd tien jaar geleden opgericht met de opening van het eerste filiaal aan de zuidelijke rand van Brussel, dat twee keer werd uitgebreid om aan de aanhoudende vraag van onze eigenaars en projectontwikkelaars te voldoen. Het verkoopsteam, dat kan bogen op een schat aan ervaring, onderscheidt zich door een perfecte kennis van de lokale markt en de verschillende vastgoedvoorschriften.
TREVI BRABANT maakt deel uit van het TREVI PARTNER-netwerk, het grootste vastgoednetwerk van België (35 agentschappen in België).
Dit netwerk is aanzienlijk gegroeid dankzij zijn innovatieve aanpak van vastgoed. Professionaliteit op elk moment, de toepassing van moderne communicatietechnieken en de keuze voor performant personeel zijn slechts enkele van de factoren die ervoor gezorgd hebben dat het Trevi Partner netwerk marktleider geworden is.
Wilt u uw woning verkopen of verhuren? Wenst u een gratis schatting of meer informatie? Onze specialisten staan tot uw beschikking om u met raad en daad bij te staan bij uw vastgoedtransacties in Sint-Genesius-Rode en omgeving: Waterloo, Lasne, Braine-L’Alleud, Alsemberg, enz.

Onze team