Startpagina » Diensten » Nieuwbouwprojecten » Een verkoopsteam dat naar u luistert

Een verkoopsteam dat naar u luistert

Als u voor Trevi kiest, geniet u van een team dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en dat u vastgoed-, commerciële, fiscale en financiële expertise biedt voor een probleemloze aankoop en een optimale vastgoedinvestering.

Kennis van vastgoed:

Onze verkopers bij Trevi zijn volledig vertrouwd met de wet Breyne en de bouwtechnieken, wat de naleving van de regelgeving en een degelijke expertise garandeert tijdens het hele aankoopproces van een nieuwe woning.

Commerciële kennis:

Ons gespecialiseerd nieuwbouwteam richt zich tot investeerders en eigenaar-bewoners: Sinds 1980 is het onze dagelijkse missie om de ideale woning te vinden die aan uw criteria voldoet, of deze nu voornamelijk financieel zijn voor investeerders of meer subjectief voor eigenaar-bewoners.

Fiscale kennis:

Onze makelaars zijn experts op het gebied van vastgoedfiscaliteit. Ze geven u waardevol advies over fiscale voordelen en investeringsregelingen, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen en uw financiële situatie kunt optimaliseren.

Financiële/bankkennis:

Onze verkoopmedewerkers zullen een uitgebreid financieel plan opstellen om uw hypotheekkredietwaardigheid te beoordelen. Hun financiële expertise begeleidt u bij de analyse van uw middelen, inkomsten en uitgaven om de levensvatbaarheid van uw investering te garanderen.