Startpagina » Diensten » Uw woning verhuren » Bepaal en schat de beste huurwaarde voor uw eigendom met TREVI

Bepaal en schat de beste huurwaarde voor uw eigendom met TREVI

Eén enkel aanspreekpunt voor uw dossier: een gepersonaliseerde relatie van verhuur tot ondertekening van het huurcontract.

Met 43 jaar expertise, hebben we een stevige reputatie opgebouwd bij tal van verhuurders, grote bedrijven, multinationals en diplomatieke vertegenwoordigingen. Onze professionele aanpak maximaliseert de huurinkomsten dankzij onze grondige kennis van de markt. We selecteren zorgvuldig huurders, zorgen voor een persoonlijke follow-up en geven advies over hoe u waarde aan uw eigendom kunt toevoegen. Onze doeltreffende promotie op de belangrijkste vastgoedportalen en onze database van 400.000 contacten staan garant voor succes.

De Trevi aanpak

Om de beste huurwaarde voor uw woning te bepalen en in te schatten, biedt Trevi u een uitgebreide expertise en ondersteuning. Met 43 jaar vastgoedexpertise en -ervaring hebben we een stevige reputatie opgebouwd bij grote Europese instellingen, multinationals en diplomatieke missies, waardoor we het verhuurpotentieel van uw eigendom kunnen maximaliseren.

Onze professionele aanpak garandeert de beste markthuur door gebruik te maken van onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en door lokale markttrends te volgen. We screenen potentiële huurders zorgvuldig door hun kredietwaardigheid te controleren, waardoor we de risico’s van verhuur beperken.

Als u met ons samenwerkt, geniet u van één contactpersoon voor uw dossier, wat zorgt voor een persoonlijke relatie en een zorgvuldige opvolging van de verhuur van uw woning. We kunnen u ook adviseren over de huurwaarde van uw woning, rekening houdend met de specifieke kenmerken van uw woning: elke woning is uniek.

Als er werkzaamheden nodig zijn om de waarde van uw woning of de energieprestatie (EPC) te verbeteren, kunnen wij u deskundig advies geven over de verbeteringen die u moet aanbrengen om huurders van goede kwaliteit aan te trekken en het rendement op uw investering te maximaliseren.

Als het gaat om het promoten van uw woning, hebben we een unieke advertentiekracht (de belangrijkste vastgoedportalen, de vastgoedwebsites van onze 35 partneragentschappen (in tegenstelling tot andere netwerken concurreren we niet met elkaar).

Met 100 BIV-erkende makelaars en 35 kantoren in België bevinden we ons in de perfecte positie om uw woning effectief te adverteren bij een breed publiek en serieuze kandidaat-huurders aan te trekken. En last but not least beschikken we over een database van 400.000 contacten.

Kortom, onze service biedt u een grondige expertise, een stevige reputatie, een garantie op succes, een strenge selectie van huurders, een persoonlijke begeleiding, advies over huurwaarden en uit te voeren werkzaamheden, en een maximale zichtbaarheid op de markt. We zullen er alles aan doen om van uw woningverhuur een succes te maken.

Mijn pand schatten

Checklist voor het schatten van de huurwaarde

Welkom bij onze checklist voor het schatten van de huurwaarde! Als ervaren makelaars begrijpen we hoe belangrijk het is om de huuropbrengst van uw vastgoedinvestering te maximaliseren. Deze checklist leidt u door de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het schatten van de huurwaarde van uw woning.

Checklist voor het schatten van de huurwaarde

Zodra we al deze informatie hebben verzameld, gebruiken we onze expertise, ervaring en taxatietools om een realistische huurprijs vast te stellen op basis van al deze factoren.

Mijn pand schatten