Startpagina » Trevi Tessier » Agentschap Tessier – Voorstelling van het agentschap

TREVI Tessier kantoor in Gembloux

Aische-En-Refail, Archennes, Beauvechain, Beuzet, Boignee, Bomal, Bonlez, Bossut-Gottechain, Chastre-Villeroux, Chaumont-Gistoux, Corbais, Corroy-Le-Grand, Cortil-Noirmont,…

Experts en vastgoedmakelaars tot uw dienst om u te helpen bij het huren of kopen van een huis of appartement in Gembloux en omgeving.

Presentatie agentschap

Gepassioneerd en met een netwerk van 35 kantoren is het onze ambitie om een van de belangrijkste spelers in Oost-Waals-Brabant en Noord-Namen te worden.

Als een multi-service makelaarskantoor kan ons team u helpen met al uw vastgoedprojecten. Onze beschikbaarheid en professionaliteit garanderen u een vlotte verkoop tegen de beste prijs.

Dankzij de expertise en de reputatie van het Trevi-netwerk voor vastgoed kunnen wij uw vastgoed een optimale zichtbaarheid bieden.

Het Trevi-netwerk telt meer dan 35 kantoren, waaronder 3 in Waals-Brabant en 4 in de provincie Namen.

Alle agentschappen van het Trevi netwerk werken samen om uw woning aan zoveel mogelijk kandidaten voor te stellen.

Heeft u een vraag? Een gratis waardebepaling? Onze specialisten staan klaar om u met raad en daad bij te staan bij uw vastgoedtransacties in de regio’s Gembloux, Chastre, Sombreffe, Perwez, Walhain en Jodoigne.

Voor vragen, advies of een gratis schatting van uw eigendom kunt u contact met ons opnemen op 081/34.13.55 of per e-mail op info@trevitessier.be.

Ons team