Startpagina » TREVI LOGIS » Agentschap TREVI LOGIS – Voorstelling van het agentschap

TREVI LOGIS kantoor in Nijvel

Nivelles, Genappe, Villers-La-Ville, La Louvière, Seneffe, Braine-l’Alleud, Haut-Ittre, Les Bons Villers, Manage, …
Experts en vastgoedmakelaars tot uw dienst om u te helpen bij het kopen of huren van een huis of appartement in Nijvel en omgeving.

Presentatie agentschap

Het vastgoedkantoor TREVI LOGIS is gevestigd in het hart van Nijvel en beheert een snel groeiende sector die de gemeenten omvat van:
Nijvel (inclusief: Nijvel, Monstreux, Baulers, Bornival en Thines)
Genappe (inclusief: Genappe, Baisy-Thy, Bousval, Glabais, Houtain-le-Val, Loupoigne, Vieux-Genappe en Ways)
Villers-La-Ville (waaronder: Villers-La-Ville, Marbais, Mellery, Sart-Dames-Avelines en Tilly)
Seneffe (inclusief: Seneffe, Arquennes, Familleureux, Feluy en Petit-Roeulx-lez-Nijvel)
La Louvière (waaronder: La Louvière, Haine-St-Paul, Haine-St-Pierre, Saint-Vaast, Trivières, Boussoit, Houdeng-Aimeries, Maurage, Strepy-Bracquegnies, Bois-d’Haine, Fayt-Lez-Manage, La Hestre en Beheer)
Les Bons Villers (waaronder: Les Bons Villers, Frasnes-lez-Gosselies, Rêves, Villers-Perwin, Wayaux en Mellet)
Haut-Ittre en Eigenbrakel (inclusief: Eigenbrakel, Ophain-Bois-Seigneur-Isaac en Lillois-Witterzée)

Het merk werd 20 jaar geleden opgericht onder de naam Trevi Brabant en had zijn eerste kantoor in de zuidelijke rand van Brussel. Het succes van het project en het vastgoedenthousiasme voor Zuid-Waals-Brabant hebben ons in staat gesteld om in mei 2017 uw lokaal agentschap in Nijvel te openen.
TREVI LOGIS is lid van het TREVI PARTNER-netwerk, het toonaangevende Belgische vastgoednetwerk (35 agentschappen in België).
Dit netwerk is aanzienlijk gegroeid dankzij een innovatieve vastgoedaanpak. Professionaliteit te allen tijde, de toepassing van moderne communicatietechnieken, de keuze voor efficiënte medewerkers, allemaal argumenten die ervoor hebben gezorgd dat het Trevi Partner-netwerk een leidende positie op zijn markt heeft kunnen innemen.
Met zijn ervaring onderscheidt het jonge en dynamische verkoopteam zich door een perfecte kennis van de lokale markt en de verschillende vastgoedregelgeving, maar ook door een moderne benadering van onroerend goed (drone, professionele HD-foto’s, actieve aanwezigheid op sociale netwerken, XL-zichtbaarheid , enz.)
Het agentschap is gevestigd aan de achterkant van de Willambroux-boerderij (aan de achterkant van de Shopping de Nivelles). Daar wacht u voldoende gratis parkeergelegenheid.
Een vraag ? Een gratis schatting?
Onze specialisten staan ​​tot uw beschikking om u zo goed mogelijk te adviseren en u bij te staan ​​bij uw vastgoedtransacties in de regio Nijvel, La Louvière, Genappe, Villers-La-Ville, Seneffe, Les Bons Villers, Haut-Ittre, Braine l ‘Allemaal…
Zie je daar.

Ons team