Startpagina » TREVI LOGIS » Agentschap TREVI LOGIS – Voorstelling van het agentschap

TREVI LOGIS kantoor in Nijvel

Nivelles, Genappe, Seneffe, Tilly, Arquennes, Feluy, Sart-dames-avelines, Villers-la-ville, Villers-perwin, Baisy-thy, Bousval, Familleureux, Glabais

Experts en vastgoedmakelaars tot uw dienst om u te helpen bij het kopen of huren van een huis of appartement in Nijvel en omgeving.

Presentatie agentschap

Het vastgoedkantoor TREVI LOGIS is gevestigd in het hart van Nijvel om een snel groeiende sector te beheren.

Het kantoor werd meer dan 15 jaar geleden opgericht onder de naam Trevi Brabant, met een eerste kantoor aan de zuidelijke rand van Brussel. Dankzij het succes van het project en de vastgoedgekte in Zuid-Waals-Brabant konden we in mei 2017 uw lokale vestiging in Nijvel openen.

TREVI LOGIS maakt deel uit van het TREVI PARTNER-netwerk, het grootste vastgoednetwerk van België (35 vestigingen in België).

Dit netwerk is aanzienlijk gegroeid dankzij de innovatieve aanpak van vastgoed. Professionaliteit op elk moment, de toepassing van moderne communicatietechnieken en de keuze voor performant personeel zijn slechts enkele van de factoren waardoor het Trevi Partner netwerk marktleider is geworden.

Het jonge, dynamische verkoopteam bouwt voort op zijn ervaring en onderscheidt zich door zijn perfecte kennis van de lokale markt en de verschillende vastgoedvoorschriften, maar ook door zijn moderne benadering van vastgoed (drone, pro HD-foto’s, actieve aanwezigheid op sociale netwerken, XL-zichtbaarheid, enz.)

Het makelaarskantoor bevindt zich aan de achterkant van de boerderij van Willambroux (achter het winkelcentrum van Nivelles). Een grote gratis parkeerplaats wacht op u.

Hebt u een vraag? Een gratis prijsopgave?
Onze specialisten staan tot uw beschikking om u het beste advies te geven en u bij te staan bij uw vastgoedtransacties in de regio Nivelles,

We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Ons team