Startpagina » Trevi breidt Syndicusafdeling uit
Condominium
19/07/2018

Trevi breidt Syndicusafdeling uit

Nu de fusie met het kantoor IGB rond is, schakelt Trevi in een hogere versnelling met het oog op zijn externe groei

Onze portefeuille die bestaat uit 15.000 kavels in België, waarvan 8000 in het Brussels Gewest, wordt nu uitgebreid met 150 gebouwen en 3700 kavels. Een aanzienlijke transactie dus en de eerste in een reeks van toekomstige overnames.

Deze groei is noodzakelijk, want enkel grote syndici kunnen hun klanten de ontwikkelingen en diensten aanbieden die ze in de toekomst nodig zullen hebben.

  • Ontwikkelingen: hier richten we ons voornamelijk op software. We kunnen de kwaliteit van onze diensten enkel verbeteren als we heel uitgebreide geautomatiseerde processen invoeren die taken met een beperkte toegevoegde waarde overnemen van de beheerders zodat die hun vaardigheden opnieuw ten volle kunnen inzetten.

De wereld van de syndicus heeft lang stilgestaan … maar dat is nu verleden tijd. In de komende jaren zal deze wereld dezelfde evolutie doormaken die de bankwereld enkele jaren geleden heeft gekend. Dankzij heel uitgebreide investeringen door Foncia (referentieaandeelhouder van TREVI GROUP) in dit domein, denken we dat we in de komende maanden een duidelijk verschil kunnen maken voor onze klanten. Om de hoge kosten enigszins te compenseren, moeten we blijven groeien.

  • Diensten: mede-eigenaars willen op elk vlak kunnen rekenen op een vakkundige gesprekspartner. Door onze omvang kunnen wij intern transversale diensten aanbieden op juridisch en technisch niveau. Onze interne juristen, architecten bieden diensten aan die vakkundiger, sneller, correcter zijn … Kortom, wat onze klanten nodig hebben.

 

***

Als geïntegreerde groep actief op de residentiële en bedrijfsvastgoedmarkt biedt Groep TREVI een volledig dienstenpakket aan, gaande van verkoop of verhuur over privatief beheer tot syndicusdiensten, property management of vastgoedexpertise. Gesterkt door zijn 160 medewerkers en 35 TREVI Partners, biedt Groep TREVI zijn diensten aan in heel België en het Groothertogdom Luxemburg. Op 31 december 2017 werd een geconsolideerde omzet van bijna 15.800.000 euro behaald.

Zie ook

Condominium
Trevi: we blijven groeien
Het groeibeleid van onze pijler ‘syndicusdiensten’, dat we nu al bijna 3 jaar voeren, bereikteennieuwe mijlpaal met de overname van een nieuw kantoor: ‘Châtelain Delcour’.
Condominium
TREVI SYNDICUS - Vergaderingen en verlenging mandaat Syndicus
Bij Koninklijk Besluit heeft de minister van justitie Koen GEENS een oplossing willen brengen aan de problemen verbonden aan de verplaatsing wegens coronavirus van vergaderingen alsook de problemen van verlenging van mandaten.
Condominium
TREVI SYNDICUS - Het contract Trevi Ecobeheer
Ontdak het contract Trevi Ecobeheer