Startpagina » Een jarenlange samenwerking: dat verdient een beloning
Investering
10/06/2021

Een jarenlange samenwerking: dat verdient een beloning

OP viert dit jaar dat het al 45 jaar lang syndicus mag zijn van twee Ukkelse mede-eigendommen.

OP viert dit jaar dat het al 45 jaar lang syndicus mag zijn van twee Ukkelse mede-eigendommen. Ter gelegenheid van deze jarenlange samenwerking, en vooral om de mede-eigenaars van The Elms en The Ash te bedanken, heeft OP besloten dat beide mede-eigendommen een heel jaar geen beheerskosten hoeven te betalen.

“Een samenwerking van 45 jaar tussen een syndicus en de mede-eigendommen die hij beheert, berust op drie pijlers: vertrouwen, nauwgezetheid en nabijheid. En dit uit zich in de eerste plaats in werken die tijdig worden uitgevoerd: vernieuwing van de omgeving, renovatie van de gevels, herstelling van de liften en warmtekrachtkoppeling enz. Dit alles met één doel: ervoor zorgen dat het onroerend patrimonium zijn waarde behoudt”, klinkt het bij Guillaume Pinte, CEO van Groep OP-Trevi.

Om dit te bewerkstelligen, is een projectmanager nodig die van vele markten thuis is: de syndicus als schakel tussen de verschillende mede-eigenaars en de bedrijven die instaan voor het onderhoud en de werken in de mede-eigendom.

Wanneer een syndicus een mede-eigendom goed beheert, dan behouden de appartementen hun waarde, iets wat ook belangrijk is bij vastgoedtransacties. Goed onderhouden gemeenschappelijke ruimten, kosten die binnen aanvaardbare grenzen blijven enz.: het zijn allemaal aspecten die voor vertrouwen zorgen bij een potentiële koper.

 

Klik hier om het persbericht te lezen

Zie ook

Geen onderdeel van een categorie
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Nieuwe vastgoedprojecten in het noorden van Brussel
Ontdek nieuwe vastgoed horizons
Investering
Sint-Pieters-Woluwe : Palmiers 29 -
Woluwé-Saint-Pierre - Palmiers 29 : Un projet d’investissement unique !
Geen onderdeel van een categorie
Investering
Investeren in vastgoed in het huidige economische klimaat
Papieren vastgoed of traditionele investeringen, dividenden of huur en hypotheken en financieel hefboomeffect