Startpagina » Nieuwe vastgoedprojecten in het noorden van Brussel
Geen onderdeel van een categorie
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
28/03/2024

Nieuwe vastgoedprojecten in het noorden van Brussel

Ontdek nieuwe vastgoed horizons

Trevi belicht het vastgoedpotentieel van het noorden van Brussel met een selectie van nieuwbouwprojecten in gemeenten zoals Jette, Laken, Anderlecht en Sint-Agatha-Berchem.
Agatha Garden, Park Side, Depot en vele andere bieden een scala aan moderne, ecologisch verantwoorde woonopties.
Deze ontwikkelingen onderscheiden zich door hun diversiteit, met appartementen van studio tot penthouse, waarbij de meerderheid in aanmerking komt voor een mogelijke btw-verlaging van 6%, waardoor kopen betaalbaarder wordt.
Of u nu wilt wonen of investeren, Trevi biedt de beste leefomgeving, dicht bij alle voorzieningen van de stad en toch met een gevoel van rust en privacy.
Ontmoet het Trevi team om deze unieke mogelijkheden te ontdekken. Elk project is een uitnodiging om een bevoorrechte levensstijl te ontdekken, waar innovatie en welzijn elkaar ontmoeten.

Ontdek hier al onze projecten.

Zie ook

Vastgoedmarkt
TREVI TRUST MONITOR OP 22/02/2024 : 99.7
‘De vastgoedmarkt kondigt zich in 2024 voorzichtig positief aan’
Geen onderdeel van een categorie
Vastgoedmarkt
Trevi zet het jaar goed in!
We krijgen er 42 super-collega’s bij. Welkom aan de Honesty-tribe, die voortaan deel uitmaakt van de marktleider in vastgoed in Brussel én Wallonië
Vastgoedmarkt
TREVI RELOCATION : Maak het voor uw personeel gemakkelijker om naar Brussel te verhuizen met onze nieuwe speciale afdeling
TREVI Relocation, een gloednieuwe afdeling binnen de vastgoedmakelaar TREVI, die al sinds 1980 succesvol opereert. Deze nieuwe afdeling heeft als doel de overgang van werknemers van ambassades, bedrijven en filialen naar de bruisende hoofdstad Brussel, België, te vereenvoudigen.