Startpagina » Meymo : een harmonieuze samensmelting van historie en moderniteit
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
29/04/2024

Meymo : een harmonieuze samensmelting van historie en moderniteit

Welkom bij Meymo, een vastgoedproject dat geschiedenis en moderniteit op elegante wijze combineert in het hart van Brussel. Dit douanegebouw uit 1906, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het beroemde Tour & Taxis en het Gare Maritime, is klaar om een symbool van luxe en duurzaamheid te worden onder de creatieve leiding van A2D architecten.

Een bewaard erfgoed, een doordachte toekomst

Meymo onderscheidt zich door zijn diepe respect voor de oorspronkelijke architectuur, terwijl het resoluut moderne elementen integreert. De transformatie van dit historische gebouw in een hedendaagse leefruimte is een perfect voorbeeld van hoe erfgoed nieuw leven kan worden ingeblazen om te voldoen aan de behoeften van vandaag zonder zijn ziel te verliezen.

Ruime en lichte appartementen

Het project bestaat uit drie luxe appartementen, elk met een unieke mix van historische charme en modern comfort. Met hoge plafonds van bijna 4 meter beloven deze ruimtes een lichte en open woonervaring. Van de ruime flat met één slaapkamer tot de duplex met drie slaapkamers, elke eenheid is ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail om een ongeëvenaarde levenskwaliteit te bieden.

Engagement voor duurzaamheid

Meymo’s toewijding aan duurzaamheid staat centraal. Door het gebruik van organische materialen en geavanceerde technologieën, zoals individuele warmtepompen en geavanceerde ventilatiesystemen, streeft het project naar een minimale ecologische voetafdruk. Deze initiatieven onderstrepen een bewuste inspanning om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Een gemeenschappelijke ruimte voor gemeenschappelijk wonen

Meymo biedt niet alleen appartementen, maar creëert ook een gemeenschappelijke binnenruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, ontspannen en samenleven. Deze ruimte is ontworpen om gemeenschap en interactie aan te moedigen en voegt een verrijkende sociale dimensie toe aan het leven in Meymo.

Een samensmelting van elegantie en innovatie

Met een oplevering die gepland staat voor begin 2025, is Meymo meer dan alleen een plek om te wonen; het is een kans om te wonen in een omgeving die zowel het verleden als de toekomst respecteert en waardeert. Het project is gecertificeerd met een geschatte EPC tussen A en B, wat niet alleen maximaal comfort garandeert, maar ook verantwoordelijkheid voor het milieu.
Kortom, Meymo vertegenwoordigt een unieke kans om te genieten van tijdloze elegantie in combinatie met toekomstige innovatie. Voor wie wil investeren in een woning die zowel karakter als milieubewustheid biedt, is Meymo in Brussel de perfecte keuze.

Zie ook

Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Webinar over investeren in studentenwoningen
BLVD10: uw volgende investeringsopportuniteit in Brussel
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Nieuwe vastgoedprojecten in het noorden van Brussel
Ontdek nieuwe vastgoed horizons
Vastgoedmarkt
TREVI TRUST MONITOR OP 22/02/2024 : 99.7
‘De vastgoedmarkt kondigt zich in 2024 voorzichtig positief aan’