Startpagina » Webinar over investeren in studentenwoningen
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
23/04/2024

Webinar over investeren in studentenwoningen

BLVD10: uw volgende investeringsopportuniteit in Brussel

Op 23 april hielden we ons eerste webinar getiteld “Investeren in studentenwoningen”, een evenement dat het BLVD10-project in Brussel belichtte, een nieuwe investeringsmogelijkheid die veel belangstelling trekt.

Waarom BLVD10?

Het BLVD10-project ligt in het hart van Brussel en biedt investeerders een unieke kans om betrokken te raken bij een dynamische en groeiende vastgoedmarkt. Het webinar bood een platform om de praktische aspecten van het investeren in speciaal gebouwde studentenhuisvesting te verkennen, waarbij de voordelen van dergelijke investeringen op lange termijn werden benadrukt.

Interactie en betrokkenheid van deelnemers

De sessie werd geanimeerd door verrijkende uitwisselingen, waarbij de deelnemers vragen konden stellen en de nuances van de markt voor studentenhuisvesting konden bespreken. Het enthousiasme en de betrokkenheid van de deelnemers toonden de groeiende interesse in dit type investering.

Webinar gemist?

Als u de kans niet heeft gehad om deel te nemen aan het webinar, is het nog niet te laat om meer te weten te komen over dit fascinerende project. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u alle informatie te geven die u nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken.
Aarzel niet om ons team te bellen op 02 340 24 73 of stuur een e-mail naar new@trevi.be voor meer informatie.
Investeren in studentenwoningen, en in het bijzonder in projecten zoals BLVD10, biedt opwindende vooruitzichten in een snel veranderende sector.
We willen alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en bijdragen, die onze discussies hebben verrijkt en de toekomst van vastgoed helpen vormgeven.

Zie ook

Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Meymo : een harmonieuze samensmelting van historie en moderniteit
Welkom bij Meymo, een vastgoedproject dat geschiedenis en moderniteit op elegante wijze combineert in het hart van Brussel. Dit douanegebouw uit 1906, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het beroemde Tour & Taxis en het Gare Maritime, is klaar om een symbool van luxe en duurzaamheid te worden onder de creatieve leiding van A2D architecten.
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Nieuwe vastgoedprojecten in het noorden van Brussel
Ontdek nieuwe vastgoed horizons
Vastgoedmarkt
TREVI TRUST MONITOR OP 22/02/2024 : 99.7
‘De vastgoedmarkt kondigt zich in 2024 voorzichtig positief aan’