Startpagina » Geboorte van Emeria, Europees leider in residentiële vastgoeddiensten
Vastgoedmarkt
05/01/2022

Geboorte van Emeria, Europees leider in residentiële vastgoeddiensten

Toen Philippe Salle, voorzitter van Emeria Group, eind 2017 het roer overnam als voorzitter van de Foncia Group, was het zijn ambitie om een Frans bedrijf met een rijke geschiedenis en solide fundamenten om te vormen tot een Europees technologiebedrijf dat zich richt op zijn klanten.

Toen Philippe Salle, voorzitter van Emeria Group, eind 2017 het roer overnam als voorzitter van de Foncia Group, was het zijn ambitie om een Frans bedrijf met een rijke geschiedenis en solide fundamenten om te vormen tot een Europees technologiebedrijf dat zich richt op zijn klanten. Dit met als bedoeling zijn positie te versterken als leider in residentiële vastgoeddiensten, erkend om zijn juridische en boekhoudkundige expertise, evenals de kwaliteit van dienstverlening. Als gevolg van vier jaar interne transformatie en externe groei staat Foncia Groupe nu bekend onder de naam Emeria in alle landen waar de groep actief is.

Emeria brengt in heel Europa merken samen die voornamelijk gespecialiseerd zijn in syndicusrentmeesterschapmakelaardij en property management.

Het ontstaan van Emeria ligt in het verlengde van de fusie tussen Trevi en OP, die in 2020 plaatsvond en die de merken in staat stelde hun aanwezigheid in heel België te versterken en hun klanten een betere service en een uitgebreider aanbod te bieden.

Voor Guillaume Pinte, CEO Emeria Belgium, “heeft deze naamsverandering geen operationele impact op onze klanten, maar ze markeert de dynamiek van onze groep die, onder de nieuwe naam Emeria, haar positie als Europese leider in residentiële vastgoeddiensten versterkt, en haar positie als leider in syndicus – en rentmeesterschap in België, met de merken OP en Trevi“.

Emeria is de nummer 1 in syndicus, rentmeesterschap en makelaardij in Duitsland, België en Frankrijk, en de nummer 2 in Zwitserland. Emeria, ook aanwezig in Luxemburg, is een van de Europese leiders op het gebied van property management.
In Duitsland is Emeria hoofdzakelijk actief onder het merk Reanovo, in België onder de merken OP en Trevi, in Frankrijk sinds 50 jaar met Foncia, maar ook Assurimo, Constatimmo, Efficity, Esset, Lodgis, Tech-Way, Seiitra of Stares, en in Zwitserland met Brolliet, Domicim en Gribi.

Zie ook

Geen onderdeel van een categorie
Vastgoedmarkt
Trevi zet het jaar goed in!
We krijgen er 42 super-collega’s bij. Welkom aan de Honesty-tribe, die voortaan deel uitmaakt van de marktleider in vastgoed in Brussel én Wallonië
Vastgoedmarkt
TREVI RELOCATION : Maak het voor uw personeel gemakkelijker om naar Brussel te verhuizen met onze nieuwe speciale afdeling
TREVI Relocation, een gloednieuwe afdeling binnen de vastgoedmakelaar TREVI, die al sinds 1980 succesvol opereert. Deze nieuwe afdeling heeft als doel de overgang van werknemers van ambassades, bedrijven en filialen naar de bruisende hoofdstad Brussel, België, te vereenvoudigen.
Vastgoedmarkt
10 fouten die u beter niet maakt als u van plan bent uw woning te verhuren.
In dit artikel bespreekt Trevi welke 10 valkuilen u moet vermijden om uw woning met een gerust hart te verhuren.