Startpagina » TREVI en FONCIA bundelen hun krachten…
Vastgoedmarkt
13/05/2013

TREVI en FONCIA bundelen hun krachten...

TREVI Group en FONCIA België kondigen de samensmelting van hun activiteiten aan.

TREVI Group en FONCIA België kondigen de samensmelting van hun activiteiten aan. Door hun complementaire vakkennis samen te brengen, kunnen ze hun klanten – particulieren en bedrijven – het meest volledige aanbod op de markt aanbieden.

TREVI Group bekleedt een leidersplaats in het domein van residentieel en bedrijfsvastgoed en heeft een solide basis op het vlak van privatief beheer en syndicusdiensten, voornamelijk in het Brussels Gewest en Wallonië.

FONCIA België is marktleider in Vlaanderen in zijn voorkeursdomeinen: syndicusdiensten en privatief beheer.

De nieuwe Groep, goed voor een jaarlijkse omzet van 15 miljoen euro, zal allevastgoeddiensten aanbieden (Verkoop/Verhuur/Syndicusdiensten/Privatief beheer/Expertise) en zijn klanten kunnen begeleiden bij alle vastgoedtransacties op het Belgisch grondgebied…

Zie ook

Vastgoedmarkt
TREVI RELOCATION : Maak het voor uw personeel gemakkelijker om naar Brussel te verhuizen met onze nieuwe speciale afdeling
TREVI Relocation, een gloednieuwe afdeling binnen de vastgoedmakelaar TREVI, die al sinds 1980 succesvol opereert. Deze nieuwe afdeling heeft als doel de overgang van werknemers van ambassades, bedrijven en filialen naar de bruisende hoofdstad Brussel, België, te vereenvoudigen.
Vastgoedmarkt
10 fouten die u beter niet maakt als u van plan bent uw woning te verhuren.
In dit artikel bespreekt Trevi welke 10 valkuilen u moet vermijden om uw woning met een gerust hart te verhuren.
Vastgoedmarkt
TREVI TRUST MONITOR OP 31/03/2023 : 101.9
6% meer panden beschikbaar op de Belgische verkoopmarkt