Startpagina » Trevi index op 31/03/2013 : 110,05
Vastgoedmarkt
16/04/2013

Trevi index op 31/03/2013 : 110,05

NAAR DE TOEKOMST KIJKEN VOOR ONS ALGEMEEN WELZIJN!

De TREVI-index tikt op 31 maart 2013 af op 110,05 en dat is zo goed als stabiel ten opzichte van de index van het vorige trimester.

Verrassend? Zeker niet, want we voelden dit stabiliserende effect van de markt drie maanden geleden al. Dat dit gevoel nu met een cijfer bevestigd wordt, sterkt ons in onze jaarlijkse voorspelling die, we herhalen, sprak van een stabiele markt in de eerste negen maanden van 2013 en een lichte stijging in het vierde trimester. We stelden een jaarlijkse toename van 1,5 à 2 % voorop van de prijs van residentieel vastgoed en daar blijven we bij.

Als we de cijfers van naderbij bekijken, zien we dat deze globale stabiliteit echter twee tegenovergestelde trends omvat die, bij de berekening van de index, elkaar opheffen

Zie ook

Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Meymo : een harmonieuze samensmelting van historie en moderniteit
Welkom bij Meymo, een vastgoedproject dat geschiedenis en moderniteit op elegante wijze combineert in het hart van Brussel. Dit douanegebouw uit 1906, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het beroemde Tour & Taxis en het Gare Maritime, is klaar om een symbool van luxe en duurzaamheid te worden onder de creatieve leiding van A2D architecten.
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Webinar over investeren in studentenwoningen
BLVD10: uw volgende investeringsopportuniteit in Brussel
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Nieuwe vastgoedprojecten in het noorden van Brussel
Ontdek nieuwe vastgoed horizons