Startpagina » Trevi neemt Honesty over
Geen onderdeel van een categorie
Vastgoedmarkt
11/01/2024

Trevi neemt Honesty over

Residentieel vastgoedspecialist Trevi zet zijn groei verder met de overname van acht Honesty-vastgoedkantoren in de provincies Luik, Luxemburg en Namen. Honesty is onder meer marktleider in de verkoop van nieuwbouw.
De Honesty-kantoren bevinden zich meer bepaald in: Aarlen, Bertrix, La Roche-en-Ardenne, Libramont, Luik, Marche-en-Famenne, Rochefort en Virton. Ook de 42 Honesty-medewerkers gaan over naar Trevi. Daarmee telt het Trevi-netwerk zo’n 200 medewerkers. De vastgoedkantoren werken verder onder de merknaam “Honesty by Trevi”.
De locaties van de overgenomen kantoren zijn complementair bij de huidige locaties van het Trevi-netwerk. Met in totaal 24 grote vastgoedkantoren, is Trevi qua zakencijfer nu ook uitgesproken marktleider in Wallonië. We beschikken dus over het meeste regionale expertise in de vastgoedmarkt, wat voor jou als klant een meerwaarde vormt, in (ver)huur én in (ver)koop. In Brussel was Trevi al marktleider.

Zie ook

Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Meymo : een harmonieuze samensmelting van historie en moderniteit
Welkom bij Meymo, een vastgoedproject dat geschiedenis en moderniteit op elegante wijze combineert in het hart van Brussel. Dit douanegebouw uit 1906, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het beroemde Tour & Taxis en het Gare Maritime, is klaar om een symbool van luxe en duurzaamheid te worden onder de creatieve leiding van A2D architecten.
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Webinar over investeren in studentenwoningen
BLVD10: uw volgende investeringsopportuniteit in Brussel
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Nieuwe vastgoedprojecten in het noorden van Brussel
Ontdek nieuwe vastgoed horizons