Startpagina » Trevi neemt Honesty over
Geen onderdeel van een categorie
Vastgoedmarkt
11/01/2024

Trevi neemt Honesty over

Residentieel vastgoedspecialist Trevi zet zijn groei verder met de overname van acht Honesty-vastgoedkantoren in de provincies Luik, Luxemburg en Namen. Honesty is onder meer marktleider in de verkoop van nieuwbouw.
De Honesty-kantoren bevinden zich meer bepaald in: Aarlen, Bertrix, La Roche-en-Ardenne, Libramont, Luik, Marche-en-Famenne, Rochefort en Virton. Ook de 42 Honesty-medewerkers gaan over naar Trevi. Daarmee telt het Trevi-netwerk zo’n 200 medewerkers. De vastgoedkantoren werken verder onder de merknaam “Honesty by Trevi”.
De locaties van de overgenomen kantoren zijn complementair bij de huidige locaties van het Trevi-netwerk. Met in totaal 24 grote vastgoedkantoren, is Trevi qua zakencijfer nu ook uitgesproken marktleider in Wallonië. We beschikken dus over het meeste regionale expertise in de vastgoedmarkt, wat voor jou als klant een meerwaarde vormt, in (ver)huur én in (ver)koop. In Brussel was Trevi al marktleider.

Zie ook

Vastgoedmarkt
TREVI RELOCATION : Maak het voor uw personeel gemakkelijker om naar Brussel te verhuizen met onze nieuwe speciale afdeling
TREVI Relocation, een gloednieuwe afdeling binnen de vastgoedmakelaar TREVI, die al sinds 1980 succesvol opereert. Deze nieuwe afdeling heeft als doel de overgang van werknemers van ambassades, bedrijven en filialen naar de bruisende hoofdstad Brussel, België, te vereenvoudigen.
Geen onderdeel van een categorie
Nieuwbouw
Trevi stelt de tweede fase voor van Forest Village
Een uniek project, gelegen in de Brandstoffenstraat 1190 Vorst
Vastgoedmarkt
10 fouten die u beter niet maakt als u van plan bent uw woning te verhuren.
In dit artikel bespreekt Trevi welke 10 valkuilen u moet vermijden om uw woning met een gerust hart te verhuren.