Startpagina » TREVI RELOCATION : Maak het voor uw personeel gemakkelijker om naar Brussel te verhuizen met onze nieuwe speciale afdeling
Vastgoedmarkt
05/09/2023

TREVI RELOCATION : Maak het voor uw personeel gemakkelijker om naar Brussel te verhuizen met onze nieuwe speciale afdeling

TREVI Relocation, een gloednieuwe afdeling binnen de vastgoedmakelaar TREVI, die al sinds 1980 succesvol opereert. Deze nieuwe afdeling heeft als doel de overgang van werknemers van ambassades, bedrijven en filialen naar de bruisende hoofdstad Brussel, België, te vereenvoudigen.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedsector dankzij TREVI, zal onze afdeling TREVI Relocation succesvolle en stressvrije relocation oplossingen bieden aan onze klanten. Ons toegewijde en deskundige team staat klaar om uw personeel in elke fase van het verhuisproces te ondersteunen.

De uitgebreide diensten die wij aanbieden omvatten het hele verhuisproces, vanaf de aankomst tot het opstellen van verschillende contracten, zoals telefoon- en internetabonnementen, gas, elektriciteit, etc…., om een soepele overgang voor uw werknemers te garanderen. Hier volgt een overzicht van onze belangrijkste diensten:

  • Gepersonaliseerd Welcome Pack: Wij leveren een gedetailleerd welkomstpakket met essentiële informatie om uw werknemers te helpen zich snel thuis te voelen.
  • Behoefteanalyse: Elke klant is uniek, dus we voeren een diepgaande analyse uit van de specifieke behoeften van uw werknemers.
  • Lokale kennis: We bieden een gedetailleerde uitleg van de lokale vastgoedmarkt in Brussel, met de beste beschikbare opties.
  • Zoeken naar woonruimte: We helpen actief bij het zoeken naar een geschikte woning en presenteren een gepersonaliseerde lijst met panden die voldoen aan de criteria van uw werknemers.
  • Bezichtigingen van panden: Wij begeleiden u bij bezoeken aan panden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
  • Contractonderhandelingen: Wij onderhandelen over huurcontracten en ronden deze af, waarbij we de belangen van uw werknemers beschermen.
  • Faciliteren van essentiële diensten: Wij maken het u gemakkelijk om u aan te melden voor essentiële diensten zoals gas, elektriciteit, water, telefoon en internet.
  • Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Wij voldoen aan de wettelijke verplichtingen om de huurovereenkomst bij vertrek te beëindigen.

Brussel is een zeer belangrijke stad op het internationale toneel, die naast New York en Washington DC in de top drie van steden voor internationale politiek staat. Met een groeiend aantal hooggekwalificeerde expats neemt de vraag naar kwaliteitsaccommodatie voortdurend toe.

Vandaag de dag telt België ongeveer 220.000 hooggekwalificeerde expats, een aanzienlijke stijging van bijna 50% in vergelijking met 15 jaar geleden. De meeste van deze expats zijn actief op zoek naar een appartement in Brussel.

TREVI Relocation zet zich in om uw personeel een relocation-ervaring van wereldklasse te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om te genieten van onze relocation diensten.

Zie ook

Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Meymo : een harmonieuze samensmelting van historie en moderniteit
Welkom bij Meymo, een vastgoedproject dat geschiedenis en moderniteit op elegante wijze combineert in het hart van Brussel. Dit douanegebouw uit 1906, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het beroemde Tour & Taxis en het Gare Maritime, is klaar om een symbool van luxe en duurzaamheid te worden onder de creatieve leiding van A2D architecten.
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Webinar over investeren in studentenwoningen
BLVD10: uw volgende investeringsopportuniteit in Brussel
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Nieuwe vastgoedprojecten in het noorden van Brussel
Ontdek nieuwe vastgoed horizons