Startpagina » TREVI RELOCATION : Maak het voor uw personeel gemakkelijker om naar Brussel te verhuizen met onze nieuwe speciale afdeling
Vastgoedmarkt
05/09/2023

TREVI RELOCATION : Maak het voor uw personeel gemakkelijker om naar Brussel te verhuizen met onze nieuwe speciale afdeling

TREVI Relocation, een gloednieuwe afdeling binnen de vastgoedmakelaar TREVI, die al sinds 1980 succesvol opereert. Deze nieuwe afdeling heeft als doel de overgang van werknemers van ambassades, bedrijven en filialen naar de bruisende hoofdstad Brussel, België, te vereenvoudigen.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedsector dankzij TREVI, zal onze afdeling TREVI Relocation succesvolle en stressvrije relocation oplossingen bieden aan onze klanten. Ons toegewijde en deskundige team staat klaar om uw personeel in elke fase van het verhuisproces te ondersteunen.

De uitgebreide diensten die wij aanbieden omvatten het hele verhuisproces, vanaf de aankomst tot het opstellen van verschillende contracten, zoals telefoon- en internetabonnementen, gas, elektriciteit, etc…., om een soepele overgang voor uw werknemers te garanderen. Hier volgt een overzicht van onze belangrijkste diensten:

  • Gepersonaliseerd Welcome Pack: Wij leveren een gedetailleerd welkomstpakket met essentiële informatie om uw werknemers te helpen zich snel thuis te voelen.
  • Behoefteanalyse: Elke klant is uniek, dus we voeren een diepgaande analyse uit van de specifieke behoeften van uw werknemers.
  • Lokale kennis: We bieden een gedetailleerde uitleg van de lokale vastgoedmarkt in Brussel, met de beste beschikbare opties.
  • Zoeken naar woonruimte: We helpen actief bij het zoeken naar een geschikte woning en presenteren een gepersonaliseerde lijst met panden die voldoen aan de criteria van uw werknemers.
  • Bezichtigingen van panden: Wij begeleiden u bij bezoeken aan panden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
  • Contractonderhandelingen: Wij onderhandelen over huurcontracten en ronden deze af, waarbij we de belangen van uw werknemers beschermen.
  • Faciliteren van essentiële diensten: Wij maken het u gemakkelijk om u aan te melden voor essentiële diensten zoals gas, elektriciteit, water, telefoon en internet.
  • Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Wij voldoen aan de wettelijke verplichtingen om de huurovereenkomst bij vertrek te beëindigen.

Brussel is een zeer belangrijke stad op het internationale toneel, die naast New York en Washington DC in de top drie van steden voor internationale politiek staat. Met een groeiend aantal hooggekwalificeerde expats neemt de vraag naar kwaliteitsaccommodatie voortdurend toe.

Vandaag de dag telt België ongeveer 220.000 hooggekwalificeerde expats, een aanzienlijke stijging van bijna 50% in vergelijking met 15 jaar geleden. De meeste van deze expats zijn actief op zoek naar een appartement in Brussel.

TREVI Relocation zet zich in om uw personeel een relocation-ervaring van wereldklasse te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om te genieten van onze relocation diensten.

Zie ook

Vastgoedmarkt
10 fouten die u beter niet maakt als u van plan bent uw woning te verhuren.
In dit artikel bespreekt Trevi welke 10 valkuilen u moet vermijden om uw woning met een gerust hart te verhuren.
Vastgoedmarkt
TREVI TRUST MONITOR OP 31/03/2023 : 101.9
6% meer panden beschikbaar op de Belgische verkoopmarkt
Vastgoedmarkt
Een gehuurd pand kopen die u wilt bewonen
Wanneer u de nieuwe eigenaar wordt van een huurwoning, neemt u het huurcontract over van de vorige verhuurder.