Startpagina » Wat is de rol van de syndicus bij het verkoop van vastgoed?
Vastgoedmarkt
05/05/2021

Wat is de rol van de syndicus bij het verkoop van vastgoed?

U bereidt zich voor om uw vastgoed in mede-eigendom te verkopen. Zodra de bezeoekn voorbij zijn en uw koper heeft beslist, moet u de notaris een aantal documenten bezorgen, zodat hij de verkoopakte kan opstellen.
Gelukkig is de syndicus er om u te helpen met het gedeelte “mede-eigendom”. Ontdek in dit artikel wat zijn of haar rol bij een verkoop nu precies is.

De dagelijkse rol van de syndicus

De syndicus van een mede-eigendom staat in vor het dagelijks beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw.
Hij of zij vormt dus een echte verbindiing tussen alle eigenaars, maar ook tussen de eigenaars en de uitvoerders van het correcte onderhoud van de gemeenschappelijke delen.

De rol van de syndicus bij het verkoop van vastgoed

Waneer u uw vastgoed verkoopt, moet de toekomstige koper goed worden geïnformeerd over zijn oh haar toekomstige relaties met de andere mede-eigenaars. Zo kan de notaris, de verkoper of het makelaarskantoor dat belast is met de verkoop, aan de syndicus de documenten vragen die wij voor u in detail zullen beschrijven. Deze elementen moetn hen worden bezorgd binnen een maximale termijn van 15 dagen.

 

Klik hier om het artikel te lezen !

Zie ook

Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Meymo : een harmonieuze samensmelting van historie en moderniteit
Welkom bij Meymo, een vastgoedproject dat geschiedenis en moderniteit op elegante wijze combineert in het hart van Brussel. Dit douanegebouw uit 1906, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het beroemde Tour & Taxis en het Gare Maritime, is klaar om een symbool van luxe en duurzaamheid te worden onder de creatieve leiding van A2D architecten.
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Webinar over investeren in studentenwoningen
BLVD10: uw volgende investeringsopportuniteit in Brussel
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Nieuwe vastgoedprojecten in het noorden van Brussel
Ontdek nieuwe vastgoed horizons