Startpagina » TREVI’s hoofdkantoor gaat voor nieuw kantoorconcept
Vastgoedmarkt
28/09/2022

TREVI's hoofdkantoor gaat voor nieuw kantoorconcept

Strategische ligging in de Louizalaan voor meer visibiliteit
Brussel, 26 september 2022 – Vastgoedspecialist TREVI is verhuisd naar de Louizalaan 200 in Brussel. Het nieuwe hoofdkantoor van 800 m2 is volledig gemoderniseerd en uitgerust met de recentste digitale snufjes.

Strategische ligging in de Louizalaan voor meer visibiliteit

Brussel, 26 september 2022 – Vastgoedspecialist TREVI is verhuisd naar de Louizalaan 200 in Brussel. Het nieuwe hoofdkantoor van 800 m2 is volledig gemoderniseerd en uitgerust met de recentste digitale snufjes. Met dit kantoor wil TREVI een nieuw concept lanceren waar klanten en medewerkers kunnen samenkomen in één ontmoetingsruimte. In totaal zijn er nu 35 medewerkers werkzaam in het hoofdkantoor. De vastgoedkantoren TREVI Brussel-Noord en TREVI Brussel-Oost zijn ondertussen ook van locatie veranderd.

TREVI’s hoofdkantoor bevindt zich niet langer in de Joseph Hazardstraat 35 in Ukkel, maar wel in de Louizalaan 200 in Brussel, een van de drukste locaties van onze hoofdstad. Klanten kunnen vanaf nu met al hun vragen terecht in het volledig gemoderniseerde en gedigitaliseerde kantoor. Ook medewerkers kunnen tijdens hun werk genieten van de vernieuwde omgeving en aangename ligging.

Nieuw concept met een van grootste ontvangstruimtes in België

Voorbijgangers kunnen aan de straatkant ‘TREVI’ in ledverlichting zien en zoekertjes spotten op een van de drie digitale schermen die voor de ramen geïnstalleerd zijn. Eenmaal binnen staan ze meteen tegenover een videowall, waarop de TREVI wordt voorgesteld, met behulp van een video. Deze ruimte is een van de grootste ontvangstruimtes voor klanten in een immokantoor in België.

Kim Ruysen, Managing Director van TREVI, legt uit:

We zijn tot nu toe een redelijk traditioneel bedrijf geweest met een typisch gesloten kantoor voor onze medewerkers en een aparte ruimte voor het ontvangen van onze klanten. Onze nieuwe locatie leent zich uitstekend voor de combinatie van deze twee activiteiten in een en dezelfde ruimte. Het is dus eigenlijk een nieuw kantoorconcept binnen de immosector. We hopen op deze manier de drempel voor klanten te verlagen en een aangename en transparante werkomgeving te kunnen bieden aan onze medewerkers

In totaal is het hoofdkantoor 800 m2 groot, waarvan 300 m² voor het gelijkvloers, dus de ontvangstruimte.

Ideale locatie voor klanten en werknemers

TREVI heeft deze locatie bewust gekozen. Het kantoor van Esset en OP (Office des Propriétaires), die ook deel zijn van Emeria-groep, liggen op enkele honderden meters van het hoofdkantoor van TREVI. Dit bevordert de samenwerking tussen deze bedrijven. Bovendien liggen er ook veel kantoren van promotoren in het centrum en dat biedt mogelijkheden. Daarnaast ligt het hoofdkantoor in het midden tussen twee hippe pleinen in Elsene, namelijk het Kasteleinsplein en het Flageyplein. Dit betekent dat er veel doorgang is.

‘Het is een interessante locatie om meer visibiliteit te krijgen van voorbijgangers en bouwpromotoren uit de buurt, maar ook onze medewerkers zijn erg tevreden met de nieuwe ligging. Er zijn veel trendy zaken om iets te gaan afhalen of eten in de buurt. De actieve omgeving rondom hen werkt stimulerend’, aldus nog Ruysen.

Verhuis van TREVI Brussel-Noord & TREVI Brussel-Oost

Het hoofdkantoor van TREVI is niet het enige kantoor dat van locatie veranderd is. Ook het immokantoor van TREVI in Brussel-Noord en Brussel-Oost zijn ondergebracht in een nieuw kantoor. TREVI Brussel-Noord is verhuisd van Wemmel naar de Araucarialaan 59 in Laken en TREVI Brussel-Oost bevindt zich nu in de Guillaume Crocklaan 2 in Oudergem aan het Edouard Pinoyplein.

Op dit moment zijn er 30 medewerkers werkzaam in het hoofdkantoor van TREVI. Voor haar 34 andere kantoren in Brussel, Vlaanderen en Wallonië is TREVI nog op zoek naar een tiental medewerkers.

Zie ook

Geen onderdeel van een categorie
Investering
Nieuwbouw
Vastgoedmarkt
Nieuwe vastgoedprojecten in het noorden van Brussel
Ontdek nieuwe vastgoed horizons
Vastgoedmarkt
TREVI TRUST MONITOR OP 22/02/2024 : 99.7
‘De vastgoedmarkt kondigt zich in 2024 voorzichtig positief aan’
Geen onderdeel van een categorie
Vastgoedmarkt
Trevi zet het jaar goed in!
We krijgen er 42 super-collega’s bij. Welkom aan de Honesty-tribe, die voortaan deel uitmaakt van de marktleider in vastgoed in Brussel én Wallonië